Oana Roman s-a măritat. Petre Roman a participat la cununia civilă. Ce a spus Mioara Roman

Ultima actualizare:

    Oana Roman, la ieşirea de la cununia civilă (Foto: Roberto Sălceanu)
Oana Roman, la ieşirea de la cununia civilă (Foto: Roberto Sălceanu)

Zi mare pentru fiica fostului premier Petre Roman. Oana s-a căsătorit astăzi cu iubitul ei, Marius Elisei. Evenimentul a avut loc la la Starea Civilă Sector 2, unde au ajuns şi părinţii Oanei, Petre şi Mioara Roman, care au evitat să dea ochi în ochi. Mai mult, Mioara a comentat acid decizia fostului ei soţ de a nu participa şi la petrecerea de miercuri seară.

UPDATE 16.50 Au ieşit şi sora Oanei, Catinca, şi mama vedetei, vizibil emoţionate şi fericite. "Oana a fost foarte frumoasă şi emoţionată. Dar parcă mai multe emoţii a avut Marius când a trebuit să spun DA", a declarat mama soacră.

simeon stalpnicul png

FOTO Prima declaraţie a Oanei Roman după căsătorie

Ce cadou i-a oferit Petre Roman fiicei sale cu ocazia cununiei

UPDATE 16:30 Ceremonia s-a încheiat. Petre Roman a ieşit din clădirea Stării Civile: " Când am văzut-o cât de frumoasă era, mi s-au tăiat picioarele. Mi-a plăcut foarte mult. Marius a spus un „DA” mai mult decât răspicat. Cred că e alegerea este a Oanei, ea îl ştie, îl cunoaşte. Oana este foarte fericită. La naştere emoţia va fi şi mai mare. Nu voi participa la petrecere. Important era să fiu aici şi voi fi lângă ea şi peste o lună când va aduce pe lume fetiţa", a declarat Petre Roman pentru Antena Stars.

Fostul premier a venit singur. Întrebat unde este actuala sa soţie, Silvia Chifiriuc, Petre Roman s-a rezumat la a spune că a venit la cununie pentru că e tatăl Oanei şi aşa e normal. În schimb, nu va sta la petrecere, dar nu a vrut să dea detalii privind motivul pentru care a luat această decizie.

simeon stalpnicul png

Mioara Roman a ajuns şi ea, la zece minute după fostul soţ şi a spus că "Oana e emoţionată, fericită. Nu îmi vine să cred că se mărită":

Cât despre decizia fostului soţ de a nu participa la petrecere, Mioara a spus simplu: "O fi având treabă, e miercuri, lumea munceşte. E important că a venit la cununie, aici e important".

Oana (37 de ani) şi Marius (26 de ani) sunt împreună de aproximativ un an. Peste o lună cei doi vor deveni părinţii unei fetiţe.

La ceremonie, Oana poartă o rochie roz, până la genunchi, realiată de Răzvan Ciobanu. Marius poartă un costum în stil londonez, de la Adina Buzatu.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Stejar 3 jpg
caine jpeg
calendar ortodox 2021 20 martie cuviosi mucenici manastirea sf sava cel sfintit png
romani albania arestati webp
supermarket jpg
Banner test iq