Ea e noua vedetă de la Antena Stars: «În 2014 vreau să evoluez, să arăt că pot mai mult»

Ultima actualizare:

    Andra  prezintă emisiunile “Star Magazin”  şi “Star News” (Fotografii: Antena Stars/arhiva personală)
Andra prezintă emisiunile “Star Magazin” şi “Star News” (Fotografii: Antena Stars/arhiva personală)

După ce a prezentat starea vremii, Andra Trandaş  şi-a împlinit cel mai mare vis. A ajuns la postul tv Antena Stars (fostul Antena 2), unde prezintă două emisiuni mondene.

Cel căruia trebuia să-i mulţumească pentru sprijin e iubitul său Bogdan Ivanof, cumnatul Simonei Pătruleasa. Acesta a susţinut-o moral şi a încurajat-o să încerce ceva mai bun.

Erai prezentatoare la Money Channel. Cum ai ajuns la Antena Stars?

Am venit la un casting. Am avut mai multe probe. A trebuit să citesc prompterul, să reacţionez aşa cum trebuie pe simulări de breaking news. Am demonstrat că ştiu tot ce ţine de showbizul românesc. Nu în ultimul rând, am avut o perioadă de preproducţie, în care am fost în probe mai multe fete. La final am rămas eu.

Îi mulţumeşti cuiva, în mod anume?

Colegilor din echipă. Pentru că, trebuie să recunosc, am avut emoţii mari la început. Încă mai am. Şi se întâmplă să am momente în care ei mă susţin pentru că lipsa mea de experienţă îşi spune cuvântul.

De la Meteo, ai trecut la pupitrul de ştiri . Prezinţi, în direct, o emisiune de divertisment, ştiri mondene, ai invitaţi importanţi. Spune-mi cum au fost primele zile. Ţi-a fost teamă de ceva anume?

Primele zile au fost groaznice. La propriu. Eram foarte emoţionată. Nu neapărat pentru faptul că apăream la tv. Aşa cum ai zis şi tu, nu sunt la prima experienţă în televiziune. Cu toate acestea, da, acesta este un proiect foarte serios şi foarte important. Atât pentru oamenii care l-au construit, cât şi pentru mine. Şi nu vreau să dezamăgesc pe nimeni. Nici pe cei care au avut încredere în mine, dar nici pe cei care se uită în fiecare zi, în număr din ce în ce mai mare, pe Antena Stars la "Star Magazin" şi "Star News". Le promit că au ce să vadă şi de acum încolo.  

Cu cine ai sărbătorit această victorie profesională?

Încă nu am sărbătorit cu nimeni. Dar am promis colegilor că la prima zi liberă vom ieşi la un suc.

Simona Pătruleasa, cumnata ta, te-a felicitat?

Da! Mi-a zis că e şansa vieţii mele. M-a susţinut mult. S-a uitat la emisiuni şi mi-a dat sfaturi pe care le aplic. E foarte frumos să simţi că toţi din jurul tău doresc să te ajute să devii mai bun. Până la urmă, fiecare dintre noi am plecat de jos. Şi cred că fiecare am avut de învăţat de la cineva.

Ştim că Bogdan, iubitul tău, ţi-a fost alături în toate aceste momente din cariera ta. Ce a spus în ziua în care ai semnat contractul?

A fost mândru de mine. El a crezut mereu că pot face mai mult. Şi mereu mi-a zis să cred în mine şi să muncesc.

De doi ani se iubeşte cu Bogdan Ivanof

simeon stalpnicul png

Ai multe transmisiuni pe zi... Ce mai faci în timpul liber?

Am două emisiuni "Star Magazin", în care dezbatem subiecte la zi sau subiecte controversate, şi două jurnale de ştiri mondene, "Star News", de la ora 21.00 şi de la 23.45. Deci da... sunt toată ziua la muncă. În weekend... sincer? Dorm! Şi citesc! Vreau să învăţ repede lucrurile pe care până acum nu le ştiam. Şi mai ieşim la un suc sau un film. Eu şi Bogdan.

Vorbeşte-mi acum şi despre Sărbători. Cum le-ai petrecut?

La muncă. De Crăciun am muncit. Iar de Revelion am ieşit puţin cu nişte prieteni, dar nu am stat foarte mult pentru că a doua zi, la ora 12.00, trebuia să fiu fresh, pe post.

Ce cadouri ai primit?

Bogdan mi-a dat o carte despre istoria televiziunii. Nu am apucat să o citesc, dar promit că o să mă apuc curând. În rest... cadouri normale, pe care şi le fac oamenii de Sărbători.

Ce îţi doreşti în anul 2014?

Să evoluez. Să le arăt tuturor că pot mai mult, că au ales bine. Atât!

Andra Trandaş a cochetat cu modelingul şi a apărut în mai multe reclame, fiind remarcată pentru frumuseţea ei. Andra e logodită cu Bogdan Ivanof, fratele soţului Simonei Pătruleasa.

- S-a născut la 19 februarie 1986, în Bucureşti;- Are un frate în vârstă de 24 ani;- A studiat la Liceul Teoretic "C.A. Rosetti", apoi a urmat cursurile Facultăţii de Management Economic, din cadrul ASE, şi are un master în Psihologia Resurselor Umane;  - S-a pregătit pentru cariera în televiziune urmând cursurile Şcolii de televiziune "Vlad Ionescu";- A colaborat cu diverse case de producţie pentru reclame;- Spune că unul dintre cele mai frumoase momente din viaţă a fost ziua în care a primit primul căţel;- Îi place să-şi facă haine şi are multe rochiţe. Alege singură materialele şi fiecare detaliu al modelului; - Are măsurile 88/62/87, 1,68 metri înălţime şi 50 de kilograme;- Povesteşte ce a făcut cu primii bani câştigaţi: "Erau bani de la o reclamă şi cu ei mi-am făcut toate poftele. Eram în clasa a IX-a. Am vrut doar să simt independenţa. Să cumpăr orice îmi place fără să le cer voie părinţilor"; - A debutat în televiziune ca prezentatoare meteo, la postul tv Money Channel; - Se menţine în formă cu mâncare sănătoasă şi cu multe cereale: "La micul dejun, în general, mănânc omletă cu caşcaval, gătită în unt... Este delicioasă cu pâine prăjită şi cu roşii cherry. Dacă nu, mănânc cereale cu lapte. La celelalte mese, depinde ce pofte am. Dar, în general, încerc cât pot să mânânc sănătos".

Frumuseţea asta e leită Charlize Theron! Prezentatoarea TV Andra Trandaş are o privire periculos de sexy!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Oleksandr Pielieshenko jpg
image
image
image
image
image
image
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
carte pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net