Radu Banciu se întoarce «pe sticlă» după vacanţa de Sărbători. Ce urmează după scandalul cu moldovenii?

Ultima actualizare:

    Radu Banciu
Radu Banciu

"În general, Moldova este exact ca ţiganul român care stă cu mâna întinsă pe Champs-Élysées", acestea sunt cuvintele cu care Radu Banciu a început un atac extrem de violent la cetăţenii de peste Prut veniţi la studii sau la muncă în România. S-a întâmplat în data de 29 noiembrie, dar scandalul a izbucnit abia în această săptămână, după ce Consiliul Naţional al Audiovizualului l-a amendat cu 10.000 de lei.

Atacul lui Radu Banciu a fost amplu: "... nişte lături în toate domeniile, care au atârnat de România exact ca borfaşul care a zis: «mai dă-mi şi mie nişte bani de ţigări». «Nu-ţi dau bă»! «Mai dă-mi atunci nişte bani de pâine». «Nu că tu-i bei»! Ăştia sunt moldovenii! (...) Am explicat şi cu toţi nătărăii ăia care veneau studenţi din Republica Moldova, unu nu reuşea să treacă clasa, da? Zeci, erau bursieri pe banii statului român, primiţi în braţe, toate curvele alea ale lor care rămâneau gravide în primul semestru şi aşa mai departe. O ruşine de oameni! Da?"

În ultimele zile, reacţiile la adresa realizatorului de la postul B1 TV au fost variate, dar majoritatea împotriva lui. O studentă din Timişoara chiar i-a răspuns acestuia cu aceeaşi monedă. "Vreau să vă spun, domnule Banciu, că sunteţi un bădăran prost documentat, prost la vorbă, care nu ştie ce spune. Cu mare drag de la o curvă care nu a rămas gravidă în primul semestru, care are de gând să termine cu brio facultatea, aşa cum au făcut-o o mulţime de alţi studenţi moldoveni, şi care acum sunt specialişti excelenţi în toate domeniile", a scris ea într-o postare pe blogul personal.

Acesta nu este primul scandal de amploare în care a fost implicat Radu Banciu. S-a contrat cu rivalul său de la Antena 1, Mircea Badea, a fost amendat de CNA pentru că ar fi denigrat-o pe Andreea Berecleanu, iar Ion Cristoiu a încetat colaborarea cu B1 după ce Banciu s-a implicat în cearta dintre cunoscutul jurnalist şi Robert Turcescu.

Radu Banciu revine la postul B1 TV luni, 20 ianuarie, cu emisiunea lui "Lumea lui Banciu".

image
image
image
image
image
image
femeie musca politisti jpeg
Kefalonia, Grecia FOTO Shutterstock
Derinkuyu orasul subteran FOTO wikipedia org jpg
Casă curată și frumoasă, Foto Pixabay (2) jpg
tatuaj henna freepik jpg
gradina freepik jpg