Mihai Dobrovolschi revine în radio cu o emisiune matinală. Unde îl poţi asculta

Ultima actualizare:

    Mihai Dobrovolschi (Arhiva Click!)
Mihai Dobrovolschi (Arhiva Click!)

Mihai Dobrovolschi va realiza începând de luni, 20 ianuarie, emisiunea de dimineaţă de la Gold FM, denumită "Dobrovolschi Show", care va fi difuzată şi pe site-ul Radio Guerrilla.

Potrivit unui anunţ postat pe pagina de Facebook a Radio Guerrilla, Mihai Dobrovolschi se întoarce luni, 20 ianuarie, în radio, la "Dobrovolschi Show", o emisiune matinală realizată împreună cu Matei Oprina şi Ciprian Muntele la Gold FM, din distribuţia căreia nu lipsesc Monica şi Sorin Badea.

"«Dobrovolschi Show», această «Guerrilla de Dimineaţă» a FM-ului, este transmisă On Air, pe 96,9 FM în Bucureşti (adică o putem asculta chiar şi în maşină!), de luni până vineri, de la 7 la 10 dimineaţa. De asemenea, «Dobrovolschi ShowW se ascultă live şi On Line pe www.radioguerrilla.ro, facebook.com/radio.guerrilla, precum şi pe aplicaţiile Radio Guerrilla iOS, Android şi Windows Mobile", se spune în anunţul postat pe pagina de Facebook a Radio Guerrilla.

Astfel, Mihai Dobrovolschi revine oficial în FM la aproximativ patru luni după ce Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a retras toate licenţele pe care emitea Radio Guerrilla.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net