FOTO EXCLUSIV Vă gândeaţi că poate fi atât de... normal? Uite ce tandru e Cheloo cu iubita lui!

18 ianuarie 2014
image
Cheloo ┼či iubita lui, ├«mpreun─â la cump─âr─âturi (Foto: Pappics)

Agresiv în limbaj, nesuferit, pus pe harţă, misogin, homofob... Lui Cheloo i se pot găsi o grămadă de "păcate" atunci când îl vezi la televizor sau în concerte. Dar dincolo e masca aceasta, rapper-ul e un om cât se poate de normal.

De ceva timp, Cheloo tr─âie┼čte o poveste de dragoste frumoas─â. Iubita lui pare s─â-i fi descoperit partea sensibil─â ┼či l-a "acaparat". Cum el nu vrea s─â vorbeasc─â nimic despre via┼úa personal─â, r─âm├óne mult de speculat ├«n privin┼úa rela┼úiei lor. Unele voci spun c─â leg─âtura este at├ót de serioas─â, ├«nc├ót se g├óndesc chiar la pasul cel mare: c─âs─âtoria.

simeon stalpnicul png

S─âpt─âm├óna aceasta, fotoreporterii Click! i-au surprins ├«mpreun─â la un centru comercial din nordul Bucure┼čtiului ┼či p─âreau ferici┼úi. Cheloo ├«┼či ┼úinea iubita de m├ón─â ┼či z├ómbea larg. ├Än parcare, s-au ├«nt├ólnit cu un amic, iar t├ón─âra a executat amuzat─â c├óteva mi┼čc─âri specifice din hip-hop.

simeon stalpnicul png

"Controversă" e cuvântul de ordine

├Än cel mai recent sezon al show-ului "X Factor", Cheloo a st├órnit discu┼úii ┼či i-a scandalizat pe unii telespectatori. Pe l├óng─â replicile acide, ├«n spiritul c├óntecelor "Parazi┼úii", juratul a generat o ampl─â controvers─â dup─â ce l-a atacat pe Paolo Lagana, un concurent gay care a ajuns p├ón─â ├«n fazele superioare ale spectacolului.

simeon stalpnicul png

Cheloo, luat în vizor din cauza năzbâtiei pe care a făcut-o duminică seară la X Factor

cub miron cosma png
madalina ghenea cannes6 jpg
FotoJet (4) jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
mirabela dauer te cunosc de undeva zarug jazzy jo3 png
cub vedete gravide png
FotoJet (1) jpg
FotoJet (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub miron cosma png
Mircea Geoan─â: ÔÇ×75% din tot ceea ce ├«nseamn─â total de for┼úe militare ruse┼čti sunt blocate ├«n Ucraina cu rezultate mediocre din punct de vedere militarÔÇŁ jpeg
000 jpg
FotoJet (5) jpg
regina elisabeta harry meghan jpeg
kate middleton si printul william foto profimedia 11 jpeg