Şi sexy, şi generos! Starul din «Îţi ordon să mă iubeşti» le-a făcut un cadou de un milion de dolari părinţilor lui

Ultima actualizare:
Casa făcută cadou
Casa făcută cadou

La 47 de ani Fernando Colunga, Jesus Garcia din „Îţi ordon să mă iubeşti", telenovelă transmisă de pstul Acasă în fiecare zi de la 22.30, este îndrăgostit şi se simte foarte apropiat de familia lui.

Este considerat cel mai bine plătit actor al postului Televisa şi îşi permite orice. Multă vreme a fost chiar asociat la o firmă de imobiliare, împreună cu nişte prieteni şi mama sa. Acum actorul are mai multe proprietăţi în Mexic Miami, în cele mai exclusiviste zone şi tocmai le-a făcut un cadou surpriză părinţilor săi. Fernando Colunga le-a cumpărat o casă de un milion de dolari părinţilor săi.

De când este îndrăgostit de Blanca Soto, colega sa de filmare din „Îţi ordon să mî iubeşti", actorul pare să fie fericit. După ce a avut relaţii cu mai multe colege de breaslă, precum Thalia sau Lucero, Fernando nu a mai dat amănunte despre iubirile lui. Până de curând, când în timpul filmărilor pentru telenovela „Îţi ordon să mă iubeşti", s-a speculat că ar avea o relaţie cu partenera lui de telenovelă, actriţa Blanca Soto (35 de ani). Zvonurile s-au adeverit iar cei doi au ieşit tot mai des împreună. Chiar au început un alt proiect comun după terminarea filmărilor la telelenovelă.

Fernando Colunga
Fernando Colunga

Fernando Colunga şi Blanca Soto
Fernando Colunga şi Blanca Soto

A jucat în pesste 22 de telenovele

S-a născut pe 3 martie 1966 şi încă de mic a avut alte pasiuni, precum sportul şi maşinile. Fiul unui inginer, a încercat să calce pe urmele tatălui, însă nu i-a reuşit. O vreme a fost barman, funcţionar, dealer auto, însă într-un final a fost descoperit de un impresar care i-a oferit câteva roluri în filme. A debutat în prima producţie în 1986, însă abia în 1992 a primit un rol principal în telenovela „Maria Mercedes". Au urmat producţiile care i-au adus succesul, precum „Marimar", „Maria, la del Barrio", „Alondra" şi „Esmeralda".

Fernando Colunga şi Blanca Soto
Fernando Colunga şi Blanca Soto

Actorul a început să câştige din ce în ce mai bine iar ofertele să se înghesuie. Postul Televisa i-a oferit un contract extrem de profitabil iar actorul a acceptat oferta. S-a zvonit că actorul a recurs la operaţii estetice pentru a primi roluri principale, iar o revistă din Mexic chiar a publicat o listă a acestor operaţii. În timpul filmărilor pentru telenovela „Îţi ordon să mă iubeşti" actorul a a vut grave probleme de sănătate şi a trebuit să stea la pat. Cu toate că a avut glezna luxată actorul a filmat pentru a nu întârzia producţia şi s-a introdus şi în poveste un accident. Deocamdată actorul a terminat filmările şi lucrează acum la o piesă de teatru până va primi un nou rol.


    Fernando Colunga şi Blanca Soto
Fernando Colunga şi Blanca Soto

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net