Irinel a scăpat de executarea silită

Ultima actualizare:

    Bentley-ul lui Irinel  valorează 200.000 € (Fotografii: Click!)
Bentley-ul lui Irinel valorează 200.000 € (Fotografii: Click!)

Irinel Columbeanu a ieşit basma curată din scandalul executărilor silite. Acesta ar fi trebuit să rămână fără Bentley, dar şi fără apartamentul din Piaţa Victoriei, din cauza unor bani pe care-i cereau avocaţii Monicăi Gabor, dar şi un exector judecătoresc.

Afaceristul de la Izvorani a fost la un pas să piardă maşina de lux în valoare de 200.000 de euro, dar şi o casă. Din fericire, avocaţii Monicăi Gabor au renunţat la toate pretenţiile, după ce în septembrie 2011 aceştia au obţinut executarea silită a lui Irinel Columbeanu (56 de ani).

El ar fi trebuit să plătească 5.200 de euro onorariul avocaţilor Monicăi, dar şi cheltuielile executorului judecătoresc, venit după el cu o armată de poliţişti şi jandarmi la Izvorani ca să o ia pe Irinuca de la tatăl său. Asta s-a întâmplat, în aprilie 2011,  când fetiţa urma să fie încredinţată, temporar, mamei, însă, Iri a refuzat să le deschidă porţile autorităţilor.

În acest bloc, Columbeanu deţine un apartament cu trei camere

simeon stalpnicul png

Cum omul de afaceri nu a vrut să dea banii, magistraţii Judecătoriei Buftea au decis să-l execute. Astfel că omul de afaceri ar fi trebuit să rămână fără Bentley, dar şi fără apartamentul cu trei camere pe care-l deţine în Piaţa Victoriei, din Bucureşti.

„Nu mi s-au dat banii, dar am renunţat să-l mai execut silit", s-a rezumat să ne declare Ionuţ Dojană, avocatul care a apărat-o pe Monica.

Chiar dacă a rămas cu locuinţa şi cu maşina de lux, Columbeanu nu a scăpat. Banca la care este dator 7 milioane de euro i-a pus sechestru pe bunurile aflate în vila de la Izvorani, după ce nu a reuşit să vândă la licitaţie zecile de terenuri deţinute de bărbat şi executate silit. Ca să nu piardă şi palatul din Ciolpani, Iri a pus casa pe numele tatălui său, Ion Columbeanu.

Decăderea acestuia a început în 2012, când a fost nevoit să tragă obloanele peste fabrica de ciment Turbocim, din Târgu Cărbuneşti, pentru care s-a împrumutat la bancă.

simeon stalpnicul png

Povestea de dragoste dintre Cenuşăreasa mioritică, alias Moni, şi prinţul grizonant, dar bogat, Irinel Columbeanu, s-a încheiat în vara lui 2011. În 2006, pe când Monica Gabor avea doar 18 ani, cei doi şi-au jurat credinţă veşnică, însă, căsătoria s-a destrămat după cinci ani. Au divorţat repede, însă, procesul pentru custodia fetiţei lor, Irinuca, a fost unul anevoios. În noiembrie 2012, judecătorii au încredinţat copilul definitiv tatălui. Moni a declarat anul trecut că s-a despărţit de Iri pentru că nu o mai respecta.

Curtea de Apel Bucureşti a decis: Irinel Columbeanu nu a fost colaborator al Securităţii

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
image
actualitate.net
image
actualitate.net