EXCLUSIV Florin Zamfirescu îşi duce iubita în curtea fostei soţii

Ultima actualizare:

    Florin Zamfirescu şi-a construit o vilă lângă fosta lui soţie, Cătălina Mustaţă
Florin Zamfirescu şi-a construit o vilă lângă fosta lui soţie, Cătălina Mustaţă

Viaţa bate filmul. A jucat în telenovele, iar acum propria-i viaţă poate fi un film de succes. Florin Zamfirescu (64 de ani) a făcut o mutare incredibilă după divorţul de Cătălina Mustaţă (46 de ani): s-a mutat cu actuala iubită la doar câţiva metri de fosta nevastă, construind în aceeaşi curte o casă împreună cu actuala iubită.

A suferit enorm când a divorţat de Cătălina Mustaţă, după 21 de ani de căsnicie, dar şi mai mult atunci când prietenia dintre ei s-a transformat în ură şi duşmănie pe avere.

Florin Zamfirescu a avut puterea să cedeze în faţa fostei soţii şi a lăsat-o pe ea în vila conjugală din Mogoşoaia, plecând de-acolo doar cu nişte haine şi câteva obiecte de suflet. Astfel, în timp ce ea trăia ca o regină în vila imensă, actorul ducea un trai modest şi înghesuit într-o garsonieră din Popeşti Leordeni. Totuşi, după divorţ, actorul s-a ales cu jumătate de teren din curtea casei de la Mogoşoaia.

"Divorţul a fost ca o înmormântare pentru mine. Nu am vrut să vând casa pentru că am făcut-o cu multă dragoste şi m-ar fi durut sufletul să renunţ la ea. Nici cu fosta mea soţie nu puteam să o împart, întrucât nu este compartimentată în aşa fel încât să avem intimitate, aşa că am decis să i-o las ei", ne-a povestit, resemnat, maestrul. Surpriză, însă! Puţini ştiu că cei doi au avut totuşi un partaj de comun acord şi anume curtea de 2.500 de metri pătraţi.

Daciana, medic de familie

simeon stalpnicul png

"Cât timp am fost căsătoriţi, eu şi Cătălina am împărţit o vilă şi o curte frumoasă în Mogoşoaia. Doar curtea am împărţit-o după divorţ, aşa că ea a rămas cu vila şi 1.250 de metri de teren, iar eu cu cealaltă jumătate din curte", a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Florin Zamfirescu. Fericit şi simţind din nou fiorii dragostei lângă femeia care l-a sprijinit moral, după despărţire, regizorul a decis să ridice o casă pe respectiva bucăţică de pământ. Incredibil! În timp ce unii fug de mănâncă pământul doar să uite de fosta consoartă, pe Zamfirescu îl despart doi pereţi de Mustaţă.

"Într-adevăr, mi-am construit o casă mai frumoasă şi mai somptuoasă, cu cinci dependinţe. Peste o săptămână va veni cineva să facă curat, apoi ne vom ocupa de mobilat. Pe mine nu mă deranjează că stau la doi paşi de Cătălina. Am văzut că ea a tras un gard mare să nu mă mai vadă. Nu şti ce vrea ea, dar eu m-am resemnat şi îi păstrez o amintire frumoasă. Poate îi voi fi sprijin mai încolo, căci oamenii, la bătrâneţe, se mai ajută între ei", a conchis actorul.

Acesta nu va locui singur, ci alături de iubita lui, medicul de familie Daciana. Pe doamna blondă a cunoscut-o în august 2012, la aproape două luni după ce a divorţat de actriţa Cătălina Mustaţă, iar aceasta i-a fost alături în cele mai grele momente. Cei doi locuiesc acum în garsoniera din Popeşti.

"Ne iubim şi ne respectăm foarte mult. Nu am vorbit despre căsătorie, dar cine ştie! Se poate întâmpla şi lucrul acesta", ne-a mai spus Zamfirescu.

Martie 2012: Cei doi soţi locuiau împreună în vila din Mogoșoaia, care avea un teren de 2.500 mp

simeon stalpnicul png

Actorul şi regizorul de teatru Florin Zamfirescu s-a născut la Călimăneşti şi a fost căsătorit de trei ori, iar din primele două căsnicii are doi copii: Vlad şi Ştefana. Cea mai longevivă căsnicie a fost cea cu actriţa Cătălina Mustaţă, pe care a cunoscut-o când era studentă în primii ani, la Actorie, iar el îi era profesor. 21 de ani au fost căsătoriţi, însă în iunie 2012, s-au separat definitiv.

„Această relaţie trebuia să se termine de zece ani, însă anul trecut, de ziua mea (12 aprilie, n.r.), am plecat de acasă. În iunie am divorţat la notar", ne-a spus actorul. Se pare că decizia l-a afectat grav pe celebrul actor, care a suferit în aceeaşi lună un infarct. „Am suferit foarte mult şi m-am îmbolnăvit din cauza divorţului", ne-a declarat, anul trecut, actorul.

simeon stalpnicul png

Alan Markovitz, de 59 de ani, proprietarul unui club de striptease din Detroit, a cumpărat o casă situată lângă cea a fostei soţii, ca să instaleze o sculptură obscenă ce se vede perfect din locuinţa ei. Sculptura de bronz reprezintă o mână cu degetul mijlociu ridicat de 3,6 metri înălţime. Bărbatul s-a răzbunat astfel pentru că a fost părăsit de fosta soţie, Lenka Tuhoy. Femeia şi mama acesteia s-au arătat foarte scandalizate de când a apărut semnul ruşinos. Autorităţile spun că nu au cum să-l constrângă pe Markovitz să îndepărteze sculptura, fiindcă este liber să-şi pună orice decoraţiuni pe proprietatea lui.

Citeşte şi:

EXCLUSIV! Florin Zamfirescu: Cătălina nu e mulţumită că i-am lăsat ei vila

Florin Zamfirescu, despre Cătălina Mustaţă: «Când am văzut cum mă fură, m-am întrebat cu cine am stat 20 de ani»

Florin Zamfirescu: «Divorțul de Cătălina Mustaţă nu are legătură cu relațiile extraconjugale»

image
image
image
image
image
image
bataie publica1 jpg
oameni mormant navalnii jpg
primele femei agent de circulatie din romania colaj facebook jpg
2 croissant jpg jpeg
bani aeroport bagaj jpg
spre rimetea   levi bagy photography jpg
Conferința de presă comună a președintelui Parlamentului European și a președintelui României urmată de discursul în cadrul dezbaterii „This is Europe“, în plenul Parlamentului European, în Strasbourg. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Mt Wycheproof jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net