S-au întors cu forţe proaspete! Ce aşteptări au Ovi şi Paula Seling de la Eurovision

CLIIMA20140108 0012 1 jpeg
Ovi şi Paula Seling

Paula Seling şi Ovi, Ştefan Stan, Andreea Olariu, Mihai Trăistariu, Tudor Turcu şi transsexualul Naomy sunt doar câţiva dintre artiştii care şi-au anunţat prezenţa la selecţia naţională Eurovision. Paula Seling şi Ovi vor să reprezinte din nou România şi se simt pregătiţi să facă faţă concurenţei.

Sunt pregătiţi să lupte pentru a trece mai departe. Ovi şi Paula Seling au declarat pentru Ring că sunt optimişti că vor reuşi să facă o figură frumoasă la Eurovision şi să ajungă să reprezinte România.

"În 2010 ne-am dorit să ne reîntoarcem la Eurovision. Locul III îţi dă un gust plăcut, dar acum ne dorim să fim pe locul I. Este un bun prilej de a ne reîntoarce.

Mizăm şi în acest an pe voturile din Scandivania, care au fost vizibile şi în 2010, şi ştiu că am o promovare foarte bună acolo. În plus, şi piesa ne face să fim încrezători că putem câştiga.

În privinţa concurenţei - Ştefan Stan, Mihai Trăistariu şi alţii -, nouă ne face bine. E bine să plecăm în Danemarca după o luptă puternică. Să nu uităm că şi acum patru ani am avut în competiţie nume importante.

Eu de atunci nu am mai pierdut legătura cu acest concurs, pe care l-am şi prezentat, dar am avut şi piese ca autor. Am fost la un pas să câştig în Norvegia", a declarat, pentru www.ziarulring.ro, Ovi, colegul de pe scena Eurovision al Paulei Seling.

1 martie este data la care va avea loc selecţia naţională Eurovision, în urma căreia vom afla cine ne va reprezenta ţara în Danemarca. "Vom face show-ul în aşa fel încât publicul să îşi amintească de participarea noastră din 2010, dar fără să semene. Avem un pachet îmbunătăţit", a mai spus Ovi pentru "Ring".

Citeşte şi:

Paula şi Ovi au lansat piesa pentru Eurovision şi susţin că au mari şanse de a câştiga trofeul, cu ea. Vezi de ce!

silviu silvius prigoana jpeg
Lucile Randon
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
anamaria prodan3 png
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
laura cosoi jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
soție george simion jpeg