«După ce ies de acolo, arăt cu doi ani mai tânără» Cum se menţine Brigitte Sfăt tânără

image
Brigitte Sfat

Brigitte Sfăt a descoperit elixirul tinereţii. Actuala soţie a tenismenului Ilie Năstase a mărturisit în cadrul unui interviu acordat emisiunii „Poveştiri adevărate" că desenele animate o întineresc, că după ce urmăreşte un film de desen animat se simte mai tânără cu 2 ani.

Brigitte Sfăt a mărturisit că filmele de desen animat din ziua de azi o binedispun şi că le consideră un adevărat lifting natural. Soţia lui Ilie Năstase a spus că după iese de la un astfel de film se simte mai tânără cu 2 ani.

„De 2 ori pe lună merg la film cu copiii. Ilie nu merge niciodată. Nu are răbdare. Filmele pentru copiii mi se par un lifting natural. De fiecare dată când mă uit cu fetiţa mea la un film de desen animat, după ce ies, mă simt mai tânără cu doi ani. Noi suntem o familie şi cel puţin o dată pe an ieşim din ţară, într-o vacanţă, pentru a petrece timp împreună. Copiii noştri petrec timp împreună, având în vedere că sunt de vârste apropiate. Nu ne-am schimbat după căsnicie. Actul nu contează", a declarat Brigitte Sfăt pentru emisiunea „Poveştiri adevărate".

simeon stalpnicul png
Brigitte Sfat
silviu silvius prigoana jpeg
Lucile Randon
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
laura cosoi jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
soție george simion jpeg