Bianca Dr─âgu┼čanu, despre acuza┼úiile aduse de Veronica A. Cara: ┬źA fost mai mult dec├ót confidenta mea┬╗

image
Bianca Dr─âgu┼čanu

Bianca Dr─âgu┼čanu a intervenit telephonic ├«n cadrul edi┼úiei de mar┼úi a emisiunii "La M─âru┼ú─â" pentru a da replic─â acuza┼úiilor Veronic─âi A Cara. So┼úia lui Victor Slav a subliniat faptul c─â a ├«ncercat s─â o dea ├«n judecat─â pe fosta ei confident, dar i-a fost imposibil s─â-I afle identitatea.

Bianca Dr─âgu┼čanu a cerut drept la replic─â realizatorilor emisiunii "La M─âru┼ú─â" ┼či a r─âspuns acuza┼úiilor aduse de fosta ei prieten─â ┼či confident Veronica A. Cara. Ro┼čcata a precizat c─â A. Cara i-a fost mai mult dec├ót confident─â ┼či a acuzat-o de tr─âdare. Bianca a subliniat faptul c─â a ├«ncercat s─â o ac┼úioneze ├«n judecat─â pe Veronica A. Cara, dar c─â i-a fost imposibil s─â-I afle identitatea.

ÔÇ×De ce aceast─â doamn─â vorbe┼čte despre mine de r─âu? ├Änc─â nu am divor┼úat de Victor. Cred c─â dac─â eu vorbeam ur├ót de cineva, acest lucru se vedea demult. Am ├«ncercat s─â o dau ├«n judecat─â, dar nu i-am g─âsit identitatea. Am dovezi c─â aceast─â doamn─â m-a ┼čantajat ┼či m-a amenin┼úat. E┼čti o mincinoas─â. Acela┼či lucru l-a f─âcut ┼či cu Dana N─âlbaru, cu Oana Z─âvoranu ┼či cu Tudor Chiril─â. Nu ┼čtiu ce caut─â s─â vorbeasc─â despre via┼úa mea. Rela┼úia mea cu aceast─â impostoare s-a ├«ncheiat ├«n momentul ├«n care l-am cunoscut pe Victor, care mi-a l─âmurit unele chestii cu privire la ea. Am fost mai mult dec├ót prietena mea. A fost confidenta mea, a fost psiholoaga mea, persoana care m-a manipulat cum a vrut ea. Veronica A. Cara nu are leg─âtur─â cu Adi, cu prezentul meu. A profitat de ├«ncrederea mea", a spus Bianca Dr─âgu┼čanu ├«n cadrul emisiunii ÔÇ×La M─âru┼ú─â".

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png
Bianca Dr─âgu┼čanu

Veronica A. Cara, atac la adresa Bianc─âi Dr─âgu┼čanu: ┬źSpunea c─â-l ├«n┼čeal─â doar pe omul pe care-l iube┼čte┬╗

Bianca Dr─âgu┼čanu, despre rela┼úia cu Victor: ┬ź├Änc─â nu...┬╗

silviu silvius prigoana jpeg
Lucile Randon
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
anamaria prodan3 png
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
laura cosoi jpg
4 theo rose jpeg
jon snow si daenerys foto instagram
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
so╚Ťie george simion jpeg