EXCLUSIV Adevărul despre boala lui Cătălin Botezatu. Ce spun reprezentanţii clinicii din Turcia

30 ianuarie 2014
CLIIMA20110321 0107 1 jpeg
Cătălin Botezatu vine la dezbaterea Tango despre divorţul Columbenilor. (Foto: Click!)

Emo┼úii mari pentru C─ât─âlin Botezatu! Designerul a┼čteapt─â cu sufletul la gur─â rezultatul unor analize pe care le-a f─âcut la o clinic─â privat─â din Turcia. Migrenele severe pe care le-a acuzat ├«n ultima perioad─â ┼či care nu mai puteau fi tratate medicamentos l-au adus pe designer la spitalul din Istanbul, unde a fost supus unei serii de investiga┼úii am─ânun┼úite. Internat de miercuri, creatorului de mod─â i s-a explicat c─â are mai multe vase de s├ónge dilatate ├«n zona creierului ┼či c─â prezint─â un risc ridicat de a face accident vascular cerebral.

Doi medici neurologi ┼či un cardiolog s-au ocupat de designerul C─ât─âlin Botezatu de c├ónd acesta a ajuns ├«n clinica din Instanbul. Potrivit reprezentan┼úilor spitalului privat, contacta┼úi de Click!, creatorul de mod─â a f─âcut mai multe investiga┼úii medicale, ├«ntre care un test de rezonan┼ú─â magnetic─â nuclear─â (RMN), tomografie, ecografie doppler vascular─â, un test de efort cardio-vascular, electrocardiogram─â, precum ┼či analize uzuale de s├ónge.

Catalin Botezatu si Monica Vlad jpeg
Catalin Botezatu si Monica Vlad

"C─ât─âlin Botezatu este internat la noi ├«n clinic─â ┼či prime┼čte tratament. ├Än aceast─â diminea┼ú─â (n.n. joi diminea┼ú─â), am ├«nt├ómpinat unele probleme din cauza faptului c─â tensiunea arterial─â a pacientului m─âsurat─â ├«n timp ce st─âtea ├«ntins a ajuns la 20, 11, valoare extrem de ridicat─â.

S-a intervenit imediat ┼či i s-a administrat medicamente specifice. Va r─âm├óne internat ├«n clinic─â, deoarece se a┼čteapt─â rezultatele unor investiga┼úii care au fost efectuate ├«n cursul acestei zile. Pe l├óng─â problemele cardiace pe care le are, C─ât─âlin Botezatu sufer─â ┼či de o afec┼úiune neurovascular─â ┼či neurologic─â rar ├«nt├ólnit─â.

Este vorba despre o migren─â cu aur─â (n.r. migrene acompaniate de tulbur─âri vizuale, precum sclipirile luminoase. Acestea reprezint─â un factor de risc pentru atacurile de cord ┼či accidentele vasculare)", ne-a declarat Alice Abdi, purt─âtor de cuv├ónt ├«n cadrul Departamentului de Rela┼úii Interna┼úionale al clinicii. 

Vestea nu i-a luat prin surpindere pe apropia┼úii designerului. Ace┼čtia erau la curent cu durerile severe de cap pe care le acuza tot mai des ├«n ultima vreme C─ât─âlin Botezatu, ├«ns─â creatorul de mod─â a fost greu de convins pentru a investiga problema de s─ân─âtate.

Monica Vlad ┼či C─ât─âlin Botezatu

simeon stalpnicul png
Catalin Botezatu si Monica Vlad

"Medicii i-au pus ├«n vedere c─â trebuie s─â duc─â o via┼ú─â mai mult dec├ót ordonat─â, pentru c─â are ni┼čte vase de s├ónge dilatate pe creier ┼či prezint─â un risc ridicat de a face un accident vascular cerebral. Am vorbit cu el.

Este u┼čor panicat, pentru c─â a primit aceste ve┼čti, dar oricine ar fi ├«ngrijorat c├ónd vine vorba de s─ân─âtatea lui. Nu se pune problema de opera┼úie, deocamdat─â", ne-a spus Monica Vlad, o prieten─â apropiat─â a designerului. 

C─ât─âlin Botezatu va fi externat vineri sear─â sau s├ómb─ât─â ┼či va urma un tratament medical. Designerul a fost informat c─â va trebui s─â revin─â la clinica din Istanbul ├«n fiecare lun─â pentru a reface anlizele ┼či de fiecare dat─â va r─âm├óne internat c├óteva zile. 

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
cub pepe png
andreea balan (1) jpg
razvan si irina fodor
cornel palade ada png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
calendar ortodox 2021 24 mai sfantul cuvios simeon cel din muntele minunat gabriel toma chituc jpeg
bentley copy jpg
sandra parlamentara copy jpg
regina elisabeta
salvamari 0 jpeg
Experţi în armamentul nuclear: Putin recurge la ameninţarea nucleară pentru a evita intervenţia directă a NATO în Ucraina jpeg