EXCLUSIV! Vecina Marioarei Murărescu: «Era într-o stare foarte gravă. Nu se putea întoarce nici pe-o parte, nici pe cealaltă!»

Ultima actualizare:

    Marioara Murărescu
Marioara Murărescu

Doliu nu este doar în sufletul artiştilor de muzică populară, ci şi în blocul în care Marioara Murărescu a locuit până în mai. Vecinii prezentatoarei emisiunii "Tezaur Folcloric" au aflat azi, de dimineaţă, de decesul acesteia, şi i-a întristat enorm.

În mai, când a plecat de-acasă în spital, administratorul a scos-o pe Marioara Murărescu de la întreţinere. "Zero persoane", şi aşa va rămâne şi de-acum încolo, căci artista nu se va mai întoarce în apartamentul ei modest, de trei camere. De aproape zece luni, locuinţa a fost păzită de Timi, un câine maidanez pe care l-a găsit nepoţelul ei, într-o benzinărie. Astăzi, Timi a lătrat a pustiu, căci a simţit şi el că stăpâna lui nu se va mai întoarce niciodată să-l mângâie.

Vecina de la parter a prezentatoarei, doamna Marinela, s-a cutremurat la auzul acestei veşti. Femeia spune că a suferit mult din cauza durerilor pe care Murărescu le avea în zona coloanei, din cauza unei tumori.

simeon stalpnicul png

"A plect la sfârşitul lui mai de-acasă şi nu s-a mai întors. A fost la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Avea un nodul la sân, a neglijat ani de zile şi când s-a dus la medic era aşa, în ultima fază. Asta s-a întâmplat în 2008. Marioara nu avea aşa nevoie specială, a mai stat prin spitale şi s-a mai recuperat. Până în mai, când nu a mai putut nici să plece pe picioarele ei. Au venit să o ridice pe sus cu scaunul. De-atunci nu a mai ajuns acasă. Era într-o stare foarte gravă nu se putea întoarce nici pe-o parte nici pe alta. Acum o săptămână i-a spus Mioarei că nu mai poate. Adică, era fără speranţă. Dumnezeu s-a îndurat de ea că i-a putut pune capăt suferinţei. Era conştientă, se vedea că nu are nicio ameliorare, nicio scăpare. Mioara a venit de dimineaţă, i-a luat lucrurile în care să o îmbrace", ne-a spus doamna Obadă.

Mioara are grijă de Timi. Din mai, aceasta vine de două ori pe zi ca să-l plimbe şi să-l hrănească

simeon stalpnicul png

Cea care a avut grijă de apartament, dar şi de căţel, după ce Marioara Murărescu a plecat de-acasă, este Mioara. femeia o cunoaşte de mai bine de 7 ani.

"Mioara venea de vreo două ori pe săptămână să-i facă curat, iar de când nu mai e nimeni acasă vine de două ori zilnic, să aibă grijă de căţel.  Pe Timi l-a găsit acum doi ani, Petrişor fiul ei , la o benzinărie, iar copilul lui, Andrei, care are vreo 6 sau7 ani, a vrut să-l ia acasă. La scurt timp, Petrişor l-a adus aici la mama lui. Bineînţeles că tot doamna Marioara trebuia să se ocupe de el. Acum Timi stă singur acasă", ne-a mai spus doamna Obadă.

Marioara Murărescu a murit, în urma unei suferinţe îndelungate

Era optimistă în privinţa bolii! Marioara Murărescu îşi dorea să revină la «Tezaur Folcloric»

VIDEO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net