EXCLUSIV Solcanu: «Mi-e frică să ies pe stradă»

Ultima actualizare:

    Vedeta tv  a stârnit un val  de indignare
Vedeta tv a stârnit un val de indignare

Prezentatorul „Poveştirilor de noapte” de la Acasă TV nu se mai simte în siguranţă nici în propria casă. De când Mircea Solcanu le-a urat pe Facebook părinţilor copilului ucis de maidanezi să-şi piardă şi celălalt fiu, iar acum îi este frică să mai iasă în lume.

Mircea Solcanu a publicat, marţea trecută, un mesaj pe pagina sa de Facebook, însă l-a şters o dată cu contul de pe reţeaua de socializare. „Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi.

Ce sumă aţi încasat în urma participării la emisiuni tv? Sper, însă, ca Bunul Dumnezeu să vă ia şi celălalt copil... şi nu trebuie să-l mănânce vreun căţel, există şi cancer şi leucemie şi tetrapareză", scria Mircea Solcanu. Revoltaţi, cei care au citit aceste lucruri oribile i-au trimis o avalanşă de mesaje de indignare şi de ameninţare.

Prezentatorul de la Acasă Tv şi-a cerut apoi scuze şi a avut probleme şi la serviciu: a fost trimis în concediu două săptămâni de şefi, care l-au ameninţat cu concedierea.

"M-am închis în casă, mi-e frică şi să mai merg pe stradă, am primit nenumărate ameninţări cu moartea. Mi-e frică să ies pe stradă", a mărturisit pentru Click! Mircea Solcanu. Semn că relaţiile cu colegii şi şefii s-au răcit, Mircea Solcanu nu a mai mers nici măcar la petrecerea de 16 ani a postului Acasa TV, care a avut loc sâmbătă seara, într-un club din Capitală. Dacă la finalul celor două săptămâni de concediu şefii lui Solcanu vor decide că acesta trebuie concediat, prezentatorul s-a şi gândit la o alternativă.

„Ar putea să se întoarcă la Constanţa, oraşul natal, unde ar putea să facă din nou radio, meseria sa de bază. El speră că nu se va întâmpla acest lucru şi că va reveni la emisiunea „Poveştiri de noapte de la Acasă", a povestit o sursă din apropierea prezentatorului TV.

simeon stalpnicul png

Pe 2 septembrie 2013 viţa unui îngeraş a fost curmată. În acea zi fatidică, Ionuţ Anghel (4 ani) a fost sfâşiat de o haită de maidanezi pe un teren din apropierea Parcului Tei din sectorul 2 al Capitalei. Băieţelul şi fratele său mai mare, Andrei, au mers, supravegheaţi de bunică, să se joace în parc. Ei s-au pierdut de femeie şi au fost atacaţi de câini.

Băiatul cel mare a scăpat doar cu o zgârietură şi a reuşit să fugă, în timp ce Ionuţ a sfârşit în colţii fiarelor. În urma tragediei, parlamentarii au votat legea privind eutanasierea câinilor fără stăpân, care prevede ca maidanezii să fie adunaţi şi duşi în adăposturi, iar dacă în 14 zile nu sunt revendincaţi sau adoptaţi să fie eutanasiaţi.

Şocant! Mircea Solcanu către familia copilului sfâşiat de maidanezi: «Sper ca Dumnezeu să vă ia şi celălalt copil»

Mircea Solcanu îşi cere scuze pentru mesajul transmis familiei Anghel: «Nu doresc moartea nimănui»

EXCLUSIV Mircea Solcanu, în «concediu definitiv»?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net