Îi e gândul tot la fosta soţie? Adrian Enache s-a despărţit de Iuliana Marciuc

Ultima actualizare:

Surse din antuajul  celor doi au povestit pentru www.ziarulring.ro că prezentatoarea tv şi artistul se mai întâlnesc doar de dragul copilului.

"Adrian Enache şi Iuliana Marciuc nu mai formează un cuplu, se vorbeşte aiurea. Au un copil împreună, asta e tot ce îi leagă. Degeaba spune ea că le merge bine şi că au o relaţie frumoasă, că nu e chiar aşa.

Pe el l-a deranjat de fiecare dată când ea spunea prin presă despre cât de bine se înţeleg sau că îşi beau împreună cafeaua dimineaţa. Dacă l-ar urmări cineva pe Adrian, după câteva zile ar constata că stă mai mult pe la fosta nevastă, foarte rar ajunge pe la Iuliana.

Corina, fosta soţie, s-a supărat pe gesturile Iulianei, motiv pentru care a avut o discuţie aprinsă cu Adrian", a povestit o sursă, citată de "Ring". Nici fiica lui Adrian Enache, Diana, nu este foarte apropiată de Iuliana Marciuc. Cum fosta soţie, Corina, şi Iuliana Marciuc, fosta iubită a artistului, au fost cele mai bune prietene în trecut, Diana e prinsă la mijloc şi e deranjată de situaţie.

"Diana nu se înţelegea cu Iuliana, deşi ea şi-ar dori să fie prietene. Păcat că lucrurile decurg aşa. Iuliana a anunţat-o pe Diana că pleacă în SUA, iar fiica artistului s-a supărat foarte tare. Nu se aştepta ca tatăl ei să o ia pe Iuliana cu el. Iniţial, Iuliana a plecat cu o echipă de la TVR să filmeze pentru o nouă emisiune, dar evident că s-au întâlnit acolo.

Din câte am observat, s-au cam certat prin America şi relaţia lor nu pare să fie prea roz", a povestit aceeaşi sursă pentru "Ring".

Adrian Enache şi Iuliana Marciuc s-au logodit în vara anului 2010 la Balcic, în Bulgaria.

image
image
image
image
image
image
fructe pexels jpg
abuz jpeg
calendar ortodox 2021 27 februarie sfantul procopie marturisitorul png
metrou bucuresti jpeg
cernobil colaj pexels jpg
foto1 jpg
Botosani copila oi jpg
wizz air pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net