O basarabeancă sexy va aduce spuma modei la Timişoara!


    Evghenia
Evghenia

După ce a cucerit numeroase concursuri internaționale de frumusețe și a defilat pe cele mai importante podiumuri din Europa, supermodelul internațional Evghenia George a intrat în aceste zile pe ultima sută de metri cu organizarea unui eveniment de amploare dedicat modei.

Deși este născută în Republica Moldova și are origini rusești, prin concursul "Dress of The World" ce va avea loc la Timișoara între 20 și 24 februarie, Evghenia va reuși să aducă un capital uriaș de imagine pentru vestul României. Pentru că "Dress of the World" este un concurs ce se adresează atât designerilor vestimentari începători cât și celor cu experiență, la eveniment și-au anunțat deja prezența peste 30 de participanți din 20 de țări din toată lumea. Cum majoritatea dintre designerii prezenți la concurs vor fi pentru prima oară în România, Evghenia a organizat împreună cu echipa sa diverse excursii în locații multiple din municipiul TImișoara și județul Timiș, atât cu scop cultural dar și comercial.

Evghenia
Evghenia

"În cadrul competiției, sunt jurizate rochii de seară concepute de designerii înscriși în concurs și care trebuie să respecte standardele morale și estetice universale la care se aliniază concursul Dress of the World. Gala concursului va avea loc pe 23 februarie la Centrul Regional de Afaceri Timișoara al CCIA Timiș", a arătat Evghenia George, director național World Beauty Congress. Tânăra a explicat de ce a ales Timișoara ca loc al organizării unui astfel de concurs internațional de amploare:

evghenia
evghenia

"Potențialul turistic, cultural și economic al Municipiului Timișoara face din acesta un loc ideal pentru organizarea concursului Dress of the World, aici putând fi regăsită infrastructura necesară organizării și desfășurării unui eveniment de talie internațională. În a treia zi a evenimentului, avem programate pentru oaspeții noștri vizite la Catedrala Mitropolitană Ortodoxă, Piața Victoriei, Palatul Baroc, Domul Romano Catolic, SInagoga din Cetate, Parcul Libertății sau Parcul Botanic. În penultima zi, va avea loc gala evenimentului iar la final o super petrecere cu invitați surpriză. Sunt convinsă că toți cei prezenți se vor simți minunat în România", a mai dezvăluit Evghenia.

alin oprea logodna medana 4 jpg
cub Kirstie Alley
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
cub lia bugnar theo rose png
michael kutcher and ashton kutcher jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Top 20 cele mai bune gadgeturi pe care le poți oferi cadou, sursă foto: Pixabay
idei de cadouri cu un buget de 100 de lei jpg
Structura anului școlar 2023  Cum vor învăța elevii
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
shutterstock 2097257428 jpg