Refrenul emisiunii «Tezaur folcloric» a fost ales pentru tatăl copilului Mărioarei Murărescu

Ultima actualizare:

    Marioara Murarescu
Marioara Murarescu

O membră a familiei lui Cezar Baicu, doamna Filofteia, a confirmat faptul că medicul Baicu este tatăl băiatului Mărioarei Murărescu, Petru. Femeia a spus că dovada dragostei domanei muzicii populare pentru dr. Baicu este faptul că refrenul emisiunii „Tezaur folcloric" a fost ales pentru acesta.

Filofteia, o membră a familiei Cezar Baicu, a confirmat, joi seara, faptul că Petru murărescu este rezultatul dragostei dintre vedeta TVR şi dr. Baicu. Femeia a subliniat faptul că Mărioara Murărescu şi dr. Cezar baicu s-au despărţit din cauza orgoliului, pentru că niciunul nu a vrut să cedeze în faţa celuilalt: Mărioara Murărescu nu a vrut să renunţe la Bucureşti şi la emisiunea "Tezaur Folcloric" pentru a-l urma pe acesta la Pucioasa şi medicul nu a dorit să rămână în Bucureşti pentru mama copilului ei.

„Pe patul de boală, Cezar a spus că suferă pentru că nu avea băiatul lângă el. Ei doi s-au iubit foarte mult. Refrenul emisiunii „Tezaur folcloric" este ales pentru Cezar, pentru că acestuia lui îi plăcea foarte mult muzica lui Dumitru Fărcaş. Mărioara Murărescu poate fi numită o sfântă. Singura ei iubire a fos Cezar Baicu. Cei doi s-au iubit foarte mult, dar au fost două pietre tari. Sora dr. Cezar baicu nu recunoaşte că cezar este nepotul ei, din cauză că-i este frică să nu rămână fără avere", a declarat femeia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
FotoJet (14) jpg
euro valuta bani pixabay jpg
tanara din Cuba mutata in Romania jpg
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net