EXCLUSIV Slav a lăsat-o pe Bianca pentru postul de la Meteo


    «Imaginea lui va fi  afectată mult timp»
«Imaginea lui va fi afectată mult timp»

S-a decis! Între o soţie adulteră şi un loc de muncă respectat, Victor Slav a ales varianta a doua! Click! a aflat care este adevăratul motiv pentru care băiatul de la Meteo nu şi-a iertat soţia şi a dus-o la notar ca să divorţeze. Prezentatorul tv s-a temut că va fi pus pe liber de Pro Tv  din cauza scandalului în care l-a târât Bianca.

Data de 29 septembrie nu va fi uitată niciodată de Victor Slav şi Bianca Drăguşanu. A fost ziua în care cei doi şi-au jurat, în biserică, credinţă şi iubire veşnică. Din păcate, roşcata a încălcat jurământul, gustând prima din fructul oprit.

La trei luni de la nuntă, mai precis după Anul Nou, a fugit la Paris cu fostul iubit, Adrian Cristea. Victor Slav nu a rămas indiferent şi, după o lună de frământări, a luat cea mai importantă hotărâre din viaţa lui. În mare secret, băiatul de la Meteo şi Bianca Drăguşanu au depus, miercuri, la notar, actele prin care au solicitat desfacerea căsătoriei.

Aşadar, peste aproape 30 de zile, Slav va fi din nou liber pentru domnişoare. Totuşi, la decizia de a divorţa nu a ajuns de unul singur.

Bianca este liberă să-şi facă de cap în cluburi

simeon stalpnicul png

După modul în care s-a exprimat şi a acţionat, prezentatorul ar fi trecut cu vedere escapada soţiei şi ar fi iertat-o, însă deasupra capului a avut „sabia" şefilor de la PRO Tv. Victor s-a temut că va rămâne fără serviciu din cauza scandalului cu soţia, aşa că s-a văzut nevoit să aleagă între căsnicie şi locul de muncă.

„Victor a picat prost. A fost de râsul curcilor prin trust, pentru că era bărbatul a cărui nevastă a fugit cu fostul. Era în joc reputaţia lui şi risca să fie dat afară. Aşa că Victor a luat cea mai bună hotărâre din viaţa lui. Între nevastă şi job, a ales ultima variantă!", ne-a spus un apropiat de-al acestuia. Şi psihologii spun că imaginea lui Slav a fost afectată.

Victor Slav s-a temut să nu-şi piardă slujba de prezentator Meteo la Pro tv

simeon stalpnicul png

„Pentru Victor Slav va urma o perioadă de doliu destul de scurtă, pentru că relaţia cu Bianca a fost scurtă. În schimb, imaginea îi va fi afectată mult timp. A dat dovadă că nu are stimă de sine, este o persoană slabă, nu ai certitudinea că poate duce un lucru la bun sfârşit. Fiind tânăr, cu siguranţă că îşi va reface repede viaţa", ne-a declarat psihologul Ilie Marinescu.

Surse din postul Pro Tv ne-au mai spus că în decizia luată de Slav a cântărit mult şi concedierea lui Mircea Solcanu, care a fost pus pe liber de Acasă Tv după declaraţiile oribile pe care le-a făcut la adresa familiei copilului ucis de maidanezi, semn clar că scandalurile nu sunt acceptate.

Denisa şi Cristea au împreună o fetiţă, pe Rania

simeon stalpnicul png

În timp, Bianca semna actele de divorț cu Victor Slav, «prințul» Adi Cristea era la fosta iubită, Denisa Nechifor, cea care i-a și dăruit un copil, Rania, în vârstă de 5 ani și jumătate. Denisa Nechifor a confirmat, miercuri seară, pentru Focus Monden, că Adi Cristea a fost împreună cu ea, în timp ce Drăgușanu punea punct căsniciei cu Slav. "Da, Adi este cu mine!", a declarat, printre altele, Denisa Nechifor, într-un interviu telefonic pentru PRIMA TV.

simeon stalpnicul png

Victor Slav a avut de câştigat din tot scandalul provocat de soţia sa. Aşa că, printre lacrimi şi suspine, băiatul de la Meteo şi-a umplut buzunarele de bani. Dovadă şi noul contract. Slav debutează pe marile ecrane într-un proiect animat, unde îl va dubla pe Superman, cel mai mare erou al planetei. Animaţia "Marea Aventură Lego" va avea premiera în cinematografe pe 14 februarie."Nu am mai dublat până acum desen animat și a fost o onoare să-i dau viață lui Superman.  Mi-au plăcut la nebunie şi replicile, iar acum mai rămâne doar să le placă şi copiilor ce am făcut", a spus soţul Biancăi Drăguşanu.

Bianca Drăguşanu (31 de ani) şi Victor Slav (33 de ani) s-au căsătorit pe 6 septembrie 2013 la Oficiul Stării Civile a Sectorului 3, iar pe 29 septembrie s-au cununat religios la Biserica Doamna Oltea. Cei doi au făcut o nuntă ca-n poveşti, dar chiar şi atunci s-a zvonit că Bianca ar fi lipsit câteva ore de la nuntă pentru a se vedea cu Adi Cristea. Nunta le-a adus bani frumoşi mirilor, ei câştigând din contractele cu televiziunile cel puţin 100.000 de euro.

Bianca şi Victor Slav nu au divorţat miercuri? Adrian Cristea aruncă bomba

FOTO Bianca şi Victor au depus astăzi actele de divorţ

Bianca Drăguşanu, întâlnire de gradul zero cu Victor Slav! S-au împăcat?

shutterstock 1833215881 jpg
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
horoscop jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
autostrada jpg
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
cub elena merișoreanu (1) png
tirhritcu jpg
Horoscop FOTO Shutterstock (2) jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
efecte busuioc 0 jpeg
autostrada jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
FotoJet (2) jpg