S-au împăcat de dragul fetiţei? Antonia şi Vincenzo Castellano, împreună în Italia

CLIIMA20121127 0083 1 jpeg
Antonia şi Vincenzo s-au căsătorit acum un an şi jumătate

Se luptă în instanţă pentru custodia fetiţei lor, dar pentru moment au îngropat securea războiului. Antonia şi Vincenzo Castellano îşi petrec zilele acestea împreună, la Napoli, în timp ce la Bucureşti procesul de divorţ îşi continuă mersul firesc.

Antonia este în culmea fericirii căci este din nou alături de fetiţa ei, Maya. Chiar dacă Vincenzo nu doreşte ca fiica lui să locuiască alături de cântăreaţă, ci de familia lui, se ţine de promisiunea făcută, aceea că vedeta este oricând bine-venită în familia lui pentru a-şi petrece timpul cu micuţa Maya, scrie www.ziarulring.ro.

"Chiar în aceste momente, Antonia e împreună cu Vincenzo şi fiica lor în Italia. Cu toate că procesul de divorţ merge mai departe, amândoi fac eforturi să-şi protejeze fiica de tensiunile inerente oricărei despărţiri", susţine un apropiat de-al lui Vincenzo pentru aceeaşi sursă. Se pare că fostul soţ al Antoniei le-a povestit prietenilor că îşi doreşte ca despărţirea de Antonia să fie civilizată.

"Cel mai mult contează fetiţa, iar Vincenzo este de acord că un copil are nevoie, pentru a fi fericit, să-i aibă alături şi pe mama, şi pe tata. Tot ceea ce îl interesează e ca micuţa să fie sănătoasă şi fericită", a mai povestit, pentru "Ring", aceeaşi sursă.

Antonia şi Vincenzo s-au despărţit în urmă cu un an şi jumătate, dar au depus actele de divorţ abia la sfârşitul lui 2013, în ciuda faptului că apropiaţii au tot încercat să-i convingă să mai dea o şansă căsniciei lor. Cei doi au căzut de acord în toate aspectele divorţului, mai puţin unul: cu cine va locui fiica lor, Maya, în vârstă de trei ani.

Cântăreaţa a depus la Tribunalul Bucureşti o plângere în care a arătat că se află într-o situaţie dureroasă pentru orice mamă, aceea de a fi ţinută departe de copilul ei. Săptămâna trecută, cântăreaţa a deschis un nou proces împotriva fostului ei soţ, prin care solicită custodia copilului prin ordonanţă preşedinţială.

meghan markle harry regina jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
iulia albu
meghan markle harry regina jpeg
fabrica de zahar ludus foto msnews.ro
Nord Stream FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta