Alexandra Stan îl dă în judecată pe managerul bătăuş: «Scuzele lui au fost doar o tactică de temporizare»

După ce a fost bătută anul trecut, în iunie de Marcel Prodan în asemenea hal încât a fost la un pas de a-şi pierde vocea şi vederea, Alexandra nu a mai intentat proces managerului şi a hotărât să se concentreze pe cariera sa.

Însă intenţia de a rezolva pe cale amiabilă conflictul nu s-a concretizat, iar cântăreaţa îi va da în judecată pe cei doi pentru recuperarea prejudiciilor morale, fizice şi materiale pe care le-a suferit.

"Urmare a încălcărilor grave și repetate a obligațiilor contractuale asumate de către foștii impresari și manageri, domnii Marcel Prodan și Andrei Nemirschi, urmate de gravele violențe fizice exercitate asupra Alexandrei Stan de către Marcel Prodan în cursul verii trecute, Alexandra Stan a notificat încetarea raporturilor juridice ce au existat între părți, din culpa celor doi menționați anterior exclusiv.

Scuzele comunicate de către cei doi, împreună cu intenția de a rezolva amiabil conflictul, s-au dovedit doar o tactică de temporizare, rămânând o tentativă eșuată. Pe cale de consecință, pentru repararea prejudiciilor morale, fizice și materiale pe care le-a suferit, Alexandra Stan s-a adresat parchetelor și instanțelor judecătorești cărora s-a solicitat soluționarea plângerilor penale și civile.

În prezent artista se preocupă în principal de cariera sa artistică, pregătind relansarea sa muzicală", a declarat Zenoiva Grama, reprezentanta Alexandrei Stan. 

Între timp, vedete va pleca în Statele Unite, unde va pregăti o campanie de relansare, ajutată de producători de peste Ocean. Alexandra a semnat un contract cu casa de producţie Fonogram Studios, care o va ajuta să-şi reocupe locul pe care îl câştigase în topurile internaţionale. Planul pentru revenirea ei va avea loc într-un oraş american, în care, în urmă cu un an, era tratată ca o regină: Los Angeles.

cub lia bugnar theo rose png
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
serial wednesday jpg
cub Kirstie Alley
alin oprea logodna medana 4 jpg
cub emma corrin png
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
Kirstie Alley jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
3 metode eficiente cu ajutorul cărora îți poți reducere costurile la facturi jpg
elena si nicolae ceausescu jpg
Stamford Santa Fun Run strânge bani pentru cauze nobile jpg
romania spatiul schengen parlamentul european jpeg
Importăm petrol din alte țări jpg
FotoJet jpg