FOTO Nicoleta Luciu şi Iulia Albu, la cuţite din cauza silicoanelor: «La 18 ani o să-i pun silicoane fiicei mele»

Atacurile Iuliei Albu la adresa vedetelor din peisajul monden autohton sunt din ce în ce mai virulente. Fashion editorul a vrut să-şi justifice apariţia în emisiune fără sutien şi a ajuns să le atace pe adeptele operaţiilor estetice şi a implanturilor cu silicon.

"Majoritatea bărbaţilor preferă femeile cu sâni naturali acum. Şi asta pentru că multe au silicoane şi cei naturali sunt din ce în ce mai rari. Eu am sâni naturali, mici şi frumosi. Eu am născut natural, am luat 20 de kg şi am slăbit în 6 săptămâni tot alăptând. Organismul nu se seteaza automat, trebuie să îl repari după naştere. Toate femeile care apelează la proceduri estetice vor sa fie altcineva. Excepţiile confirmă regula", a spus Iulia Albu la Kanal D.

Simţindu-se atacată, Nicoleta Luciu a ripostat şi  a făcut-o pe Iulia Albu anorexică. Nicoleta a explicat ce intervenţii estetie a suferit de-a lungul timpului, precizând că, dacă va fi cazul, ea îi va pune silicoane fiicei sale la 18 ani.

"De ce să ne arătăm vârsta, când avem medici care ne fac tratamente? Am sânii mari de la 17 ani, normal că după două naşteri, aveam nevoie de operaţie la sâni. Nu am făcut intervenţia pentru showbiz, ci pentru mine. Am peste 30 de ani şi arăt ca de 20 şi ceva. O să-i pun silicoane fetei mele la 18 ani! Femeile ar trebui să facă mai mulţi copii şi să apeleze apoi la bisturiu. Iulia, tu eşti anorexică", a declarat Nicoleta Luciu la o emisiune de la Kanal D.

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
andreea ibacka si majda jpg
gabriel apostol jpg
zodii care imprumuta bani jpg
cub codruta filip png
prater jpg
Procesul comunist din Gara Teiuş: cum au fost judecaţi ceferiştii vinovaţi de catastrofa feroviară din 1968 jpeg
8 dorian popa catelul chelutu clip jpg jpeg
image
image
image
image
hd wallpaper 4927258 1920 jpg
Produsele de uz zilnic care provoacă tumorile uterine
prater jpg
bitcoin crypto jpg
târg Crăciun Sibiu jpg
Kate Middleton și Regina Letizia jpg