LaLa Band - ieri în glorie, în curând istorie!

LaLa Band
LaLa Band

Au înnebunit milioane de adolescenţi, au umplut săli de concerte, au fost o adevărată fabrică de bani, dar acum toate acestea par de domeniul trecutului! Trupa-fenomen LaLa Band nu se mai bucură de gloria de odinioară, dar asta pentru că puştii-minune au crescut şi au plecat fiecare pe drumul lui.

Nici un miracol nu durează o veşnicie, iar trupa LaLa Band confirmă acest fapt. Pe 25 februarie, formaţia va împlini 3 ani de la înfiinţare. Trei ani în care au fost pe val, au umplut săli de spectacole şi au avut audienţe-record pentru serialele în care au jucat („Pariu cu viaţa", „O nouă viaţă").

După o pauză mai lungă, trupa a revenit pe scenă acum două săptămâni, cu un nou concert la Afi Palace Cotroceni, însă nu şi fanii lor, căci prin public a cam bătut vântul, spre deosebire de anii precedenţi, când tinerii se călcau în picioare ca să-i vadă.

De la stânga la dreapta: Dima Trofim, 25 de ani, şi-a lansat prima piesă solo, “Angel”/Alexia Talavutis, 23 de ani, predă cursuri de dans la şcoala Ruxandrei Ion/ Vlad Gherman, 21 de ani, cântă acum în trupa One alături de Criss/ Criss, 17 ani, cântă acum în trupa One alături de Vlad/ Dorian Popa, 25 de ani, îşi face salon cosmetic şi magazin de haine/ Alina Eremia, 20 de ani, a început deja o carieră solo în muzică/ Sore, 24 de ani, s-a lansat solo şi a absolvit Facultatea de Regie/ Rapha, 21 de ani,s-a înscris la cursurile de regie a Ruxandrei Ion/ Ana Baniciu, 21 de ani, va începe o carieră solo

LaLa Band
LaLa Band

Iată că până şi la acest capitol, asemănările cu trupa mexicană RBD (2004) sunt uimitoare, LaLa Band fiind considerată varianta românească a acesteia. Cei şase membri, trei băieţi şi trei fete, Anahi, Dulce Maria, Maite Perroni, Alfonso Poncho Herrera, Christian Chavez şi Christopher von Uckerman, au reuşit să devină un fenomen, iar fanii să umple stadioanele la concertele lor.

2014: Doar câţiva fani mai stau în faţa scenei

LaLa Band
LaLa Band

Telenovela „Rebelde", în care aceştia jucau, a doborât orice record de audienţă la postul Acasă TV, dar şi în ţara-mamă. Din păcate, trupa s-a destrămat doar după patru ani, în 2008, iar fiecare a început o carieră solo în muzică, cinema sau televiziune. 

2012: Arenele Romane erau neîncăpătoare pentru tinerii extaziaţi


    LaLa Band
LaLa Band

Fix la fel se pare că este şi destinul românilor din LaLa Band. Aproape toţi soliştii au plecat pe drumuri solo, au lansat hit-uri sau şi-au îndreptat atenţia către o carieră în actorie.

Frumoasa Alina Eremia e pe val cu piesele ei, Dorian Popa se lansează în afaceri, Criss şi Vlad au concerte pe bandă rulantă cu trupa „ONE", Bubu studiază în SUA, Alexia Talavutis predă lecţii de dans la şcoala de telenovele a Ruxandrei Ion, Sore a terminat Facultatea de Regie şi Film şi a intrat sub aripa ocrotitoare a lui Smiley, iar Dima Trofim şi Rafa se vor lansa şi ei pe cont propriu.

simeon stalpnicul png

Are 25 de ani şi a devenit idolul adolescentelor după ce a apărut în serialul „Pariu cu viaţa" (PRO TV) şi a debutat în trupa LaLa Band. Pentru că Dorian Popa şi-a cucerit imediat fanele cu look-ul, piesele, dar şi talentul său, a devenit peste noapte idolul unei generaţii, la fel ca şi colegii săi.

În urmă cu jumătate de an s-a lansat şi solo, lansând piesa „Cât trei", iar acum se pregăteşte pentru o nouă piesă. Mai mult, Dorian se pregăteşte să intre şi în afaceri, pentru că în curând îşi va deschide un salon de înfrumuseţare pentru tineri, în care sursele noastre spun că ar fi investit peste 30.000 de euro, dar şi un magazin de haine. Astfel, solistul îşi asigură viitorul, în caz că trupa din care face parte nu va mai exista.

foto1 fratiiB jpg
FotoJet jpg
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
FotoJet (1) jpg
cub paula seling png
infidelitate 0 jpeg
CTP
Francisca, alături de Bogdan Lățescu
image
image
image
image
image
image
Imagine WhatsApp 2022 12 07 la 10 47 33 jpg
FotoJet (4) jpg
CTP
interpretarea viselor jpg
femeie vaccin jpg
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg