FOTO EXCLUSIV Mircea Solcanu iese pe stradă camuflat ca să nu ia bătaie

Ultima actualizare:

    Mircea Solcanu a ajuns o stafie. Slăbit şi  abătut, acesta pare că nu-şi mai revine  din şocul pe care l-a avut atunci când a fost  anunţat că a rămas fără serviciu (Fotografii: Blitz )
Mircea Solcanu a ajuns o stafie. Slăbit şi abătut, acesta pare că nu-şi mai revine din şocul pe care l-a avut atunci când a fost anunţat că a rămas fără serviciu (Fotografii: Blitz )

A vorbit gura fără el, iar acum îi este frică să mai iasă pe stradă! Speriat că ar putea lua o bătaie zdravănă, Mircea Solcanu merge la cumpărături camuflat. Îşi trage căciula pe ochi şi gulerul de la pardesiu pe faţă, astfel că abia i se mai pot zări ochii.

Un mesaj şocant, postat pe pagina sa de Facebook, i-a schimbat viaţa într-o clipită. Într-un moment de rătăcire, Mircea Solcanu (37 de ani) nu a mai stat pe gânduri şi le-a urat părinţilor lui Ionuţ Anghel, băieţelul mâncat de câini, să le moară şi celălalt copil. Imediat, au apărut reacţii dure la adresa vedetei, dar şi ameninţări cu moartea.

Fosta vedetă de la Acasă tv a ieşit din bloc cu căciula trasă pe ochi

simeon stalpnicul png

Reporterii Click! l-au surprins pe acesta, ieri, la mai puţin de două săptămâni de la eveniment, în cartierul Titan. Plecase la cumpărături. De teamă să nu fie recunoscut, şi-a tras căciula pe ochi. Se uita cu disperare, în stânga şi-n dreapta, să vadă dacă-l urmăreşte cineva.

Tot drumul a mers cu capul în pământ şi a butonat telefonul mobil

simeon stalpnicul png

Nu a avut curajul să plece cu maşina, pe care o ţine închisă, de patru zile, în curtea unui imobil, crezând, probabil, că astfel ar fi putut deveni ţinta unor atacuri din partea duşmanilor. A intrat repede într-un magazin de la colţul străzii, de unde a cumpărat câteva mandarine, ridichi, roşii şi lapte bătut.

Cu paşi grăbiţi a revenit acasă, de unde nu a mai ieşit toată ziua. Apropiaţi de-ai fostului prezentator al "Poveştirilor de noapte", de la Acasă tv, spun că el are de gând să părăsească Bucureştiul şi să se întoarcă la Constanţa, oraşul său natal, unde ar putea să facă din nou radio, meseria sa de bază. Cu atât mai mult cu cât aici nu mai are ce să facă, de când a devenit şomer.

Şefii de la Acasă tv l-au anunţat, luni, că a fost dat afară, după zece ani. "Regretăm situaţia care implică familia Anghel ca urmare a mesajului postat de Mircea Solcanu pe pagina lui de Facebook. Comportamentul inadecvat al lui Mircea Solcanu s-a bazat pe suferinţele personale şi pe problemele lui de sănătate. Mircea Solcanu a decis să renunţe la postul său în cadrul echipei Acasă tv cu speranţa ca gestul lui va dovedi cât de mult regretă cele întâmplate", se arată în comunicatul trimis de reprezentanţii trustului de presă. Mai multe vedete vor să-i ia acum locul.

†Ionuţ a fost ucis de maidanezi pe 12 septembrie 2013

simeon stalpnicul png

Mircea Solcanu a postat pe Facebook un mesaj plin de cruzime. "Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi. Ce sumă aţi încasat în urma participării la emisiuni TV? Sper, însă, ca Bunul Dumnezeu să vă ia şi celălalt copil...şi nu trebuie să-l mănânce vreun căţel, există şi cancer, şi leucemie, şi tetrapareză", sunt doar câteva dintre rândurile care îţi dau fiori reci pe şira spinării postate de Solcanu.

Pe 2 septembrie 2013 viaţa unui îngeraş a fost curmată. În acea zi fatidică, Ionuţ Anghel (4 ani) a fost sfâşiat de o haită de maidanezi pe un teren din apropierea Parcului Tei din sectorul 2 al Capitalei. Băieţelul şi fratele său mai mare, Andrei, au mers, supravegheaţi de bunică, să se joace în parc. Ei s-au pierdut de femeie şi au fost atacaţi de câini. Băiatul cel mare a scăpat doar cu o zgârietură şi a reuşit să fugă, în timp ce Ionuţ a sfârşit în colţii fiarelor.

Vlăduţ Roşca, Keky, “dansatorul pe tocuri“, Ovidiu Danci şi Bogdan Boantă

simeon stalpnicul png

Patru nume s-au vehiculat pentru cel care va sta alături de Cabral la celebra emisiune de seară de la Acasă TV. Încă de săptămâna trecută, înainte de a se anunţa oficial demiterea lui Solcanu, s-au dat mai multe probe pentru căutarea unui nou prezentator.Click! a aflat că la casting au fost chemaţi şVlad Roşca, cel care face interviuri cu concurenţii de la „Vocea României", Ovidiu Danci (32 de ani), care a jucat în serialul „Om sărac, om bogat" (Pro TV) şi a participat la „Dansez pentru tine", solistul pe tocuri Keky - Florin Cosmin Chechişan (27 de ani), Bogdan Boantă (27 de ani), coregraf la „Dansez pentru tine",  devenit cunoscut în urma colaborării cu Laura Cosoi, la „Dansez pentru tine".

EXCLUSIV Solcanu: «Mi-e frică să ies pe stradă»

EXCLUSIV Mircea Solcanu, dat afară de la Acasă TV

Şocant! Mircea Solcanu către familia copilului sfâşiat de maidanezi: «Sper ca Dumnezeu să vă ia şi celălalt copil»

Mircea Solcanu îşi cere scuze pentru mesajul transmis familiei Anghel: «Nu doresc moartea nimănui»

Şocant! Mircea Solcanu către familia copilului sfâşiat de maidanezi: «Sper ca Dumnezeu să vă ia şi celălalt copil»

Click! a aflat în exclusivitate decizia trustului PRO

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
casa-locuinta-credit-imobiliare-cheie
blue grotto capri jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
statiune balneara romania shutterstock  jpg
ulei de masline in lanturi jpg
Incendiu Valencia 22 februarie 2024 Foto AFP 3 jpeg
autospeciale dotare IGSU FOTO IGSU (2) jpeg
fructe pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net