FOTO Mama Lorei se luptă cu cancerul: «Abia aştept ca acest coşmar să ia sfârşit»

Lora (foto: facebook)
Lora (foto: facebook)

După ce anul trecut a trecut prin moment dramatice din cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut, acum Lora se confruntă cu un nou coşmar: mama sa urmează să fie operată de cancer.

Lora trece prin moment cumplite în această perioadă. La doar câteva luni după de la intervenţiile chirurgicale suferite pentru îndepărtarea unei tumori benign, Lora trece din nou prin moment incredibil de grele. Mama sa a fost diagnosticată cu cancer şi urmează a fi operată, pentru îndepărtarea tumorii. Anunţul a fost făcut chiar de artistă pe o reţea de socializare.

"Am nevoie de rugaciunile si incurajarile voastre pentru mama mea, care de un an se lupta cu cancerul la san si dupa 6 sedinte de chimioterapie facute in Iasi, maine dimineata va fi operata intr-unul dintre Spitalele Universitare din Istanbul. Sunt aici cu ea si abia asteptam ca acest cosmar sa ia sfarsit. Multumesc lui Dumnezeu ca poate fi operata si ca ne-a trimis un inger, care e alaturi de noi, ne ghideaza si ne ajuta. Multumesc Ensar Duman si multumesc voua pentru toate gandurile bune", le-a spus Lora prietenilor ei virtuali.

(foto: facebook)


    Lora (foto: facebook)
Lora (foto: facebook)
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
imelda staunton netflix jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg