EXCLUSIV Nu a fost doar sex! Cum a «ajutat-o» Adrian Cristea pe Mariana Roşca în afaceri


    Mariana Roşca
Mariana Roşca

Au avut o relaţie sexuală, care s-a terminat cu scandal. Adrian Cristea şi Mariana Roşca au trăit momente de pasiune la cote maxime câteva luni, imediat după nunta Biancăi cu Victor Slav. De curând, «blonda lui Iri» a povestit cu lux de amănunte performanţele sexuale ale «prinţului», dar şi faptul că în ciuda despărţirii el chiar a ajutat-o să-şi deschidă o afacere.

Adrian Cristea a avut o relaţie înfocată cu Mariana Roşca, cea cunoscută drept "blonda lui Iri". Chiar dacă cei doi s-au despărţit cu scandal, se pare că fotbalistul a ajutat-o fără să vrea pe fosta parteneră, care i-a făcut nopţile mai fierbinţi. "Yuhuuu", maniera în care l-a abordat blondina pe fostul iubit al Biancăi, pe Facebook a motivat-o pe Mariana să dea drumul unei afaceri. Astfel, i-a încolţit în minte ideea de a-şi deschide un site de anunţuri matrimoniale, care să se numească chiar aşa.

"Sunt într-un stadiu avansat. Am vorbit deja cu un specialist. Am cumpărat domeniul pentru website şi urmează în scurt timp să  fie activ. Va fi un site dedicat anunţurilor matrimoniale, unde cei singuri îşi pot găsi jumătatea", ne-a povestit entuziasmată Mariana Roşca. 

Blonda are deja o afacere în domeniul imobiliar şi a avut gânduri chiar să intre în lumea modei. Ea a lansat în trecut o colecţie de haine sexy. 

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
andreea ibacka si majda jpg
zodii care imprumuta bani jpg
gabriel apostol jpg
prater jpg
cub codruta filip png
Mark Rutte FOTO EPA-EFE
Cristiano Ronaldo FOTO EPA EFE (2) jpg
image
image
image
image
hd wallpaper 4927258 1920 jpg
Produsele de uz zilnic care provoacă tumorile uterine
prater jpg
bitcoin crypto jpg
târg Crăciun Sibiu jpg
Kate Middleton și Regina Letizia jpg