EXCLUSIV Mariana Moculescu, idilă cu Adrian Enache! Fosta soţie a compozitorului şi-a pierdut virginitatea cu artistul?

Ultima actualizare:
După despărţire, Mariana  şi Cristi au început un  război în toată regula
După despărţire, Mariana şi Cristi au început un război în toată regula

Trecutul amoros al Marianei Moculescu bate orice scenariu de film! Pe vremea când era doar o puştoaică dornică de afirmare, fosta soţie a compozitorului Horia Moculescu a cântat într-o formaţie cu nimeni altul decât Adrian Enache. De pe scenă, însă lucrurile au avansat rapid între cei doi, astfel că Mariana a avut chiar o idilă cu cântăreţul.  

Mariana Moculescu (46 de ani) a susţinut sus şi tare că s-a măritat virgină cu Horia Moculescu (76 de ani), ba chiar a dat amănunte picante despre prima noapte de amor petrecută cu soţul ei. Lucrurile se pare însă că nu stau chiar aşa. Mariana nefiind chiar uşă de biserică. Înainte să ajungă în pat cu maestrul, a trecut mai întâi prin dormitorul lui Adrian Enache (46 de ani). Cei doi s-au cunoscut datorită pasiunii comune pentru muzică, ba chiar au cântat împreună în formaţia "Phoebus".

Mariana şi Cristi Marin, pe vremea când erau împreună


    După despărţire, Mariana  şi Cristi au început un  război în toată regula
După despărţire, Mariana şi Cristi au început un război în toată regula

Cristi Marin (34 de ani), fostul iubit al Marianei Moculescu, a făcut dezvăluiri ameţitoare din trecutul amoros al celei care i-a fost parteneră. "Mariana Moculescu la 18 ani a fost dezvirginată de Adrian Enache. Au avut o relaţie în Galaţi prin 1985. Au cântat într-o formatie de rock din Galaţi, «Phoebus».

Adrian Enache i-a dăruit la majorat un microfon cu fir pe care ea îl are şi acum într-un sertar bine pus. Pe vremea, când formam un cuplu, mi-a povestit toate aceste lucruri. Îmi spunea tot ceea ce făcea, pentru că o excita sa-mi dea detalii despre viaţa ei sexuală", ne-a declarat Cristi Marin.

Mariana şi Adrian Enache au cântat în trupa "Phoebus"

Contactată de Click!, Mariana Moculescu, care se află de câteva luni în Austria unde îşi câştigă existenţa din videochat, a recunoscut că ea şi Adrian Enache au fost iubiţi şi au urcat împreună pe aceeaşi scenă.

"Am cântat cu Adrian Enache acum 28-29 de ani, la formaţia «Phoebus», nume pe care eu l-am dat şi care vine de la zeul zilei, al luminii, zeul Apollo. A fost şi o idilă între noi, dar nu vreau să comentez mai mult. Doar că a început frumos şi s-a terminat urât", ne-a spus Mariana Moculescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net