EXCLUSIV Ramona Gabor, plimbată cu maşini de milioane de euro


    De Crăciun,  Ramona Gabor  şi-a adus iubitul,  pe Ahmad Daham,  în România (FOTOGRAFII: CLICK!/ARHIVA PERSONALĂ)
De Crăciun, Ramona Gabor şi-a adus iubitul, pe Ahmad Daham, în România (FOTOGRAFII: CLICK!/ARHIVA PERSONALĂ)

A plecat din România „Cenuşăreasa”, iar acum este „Prinţesă”! Ramona Gabor duceun trai ca-n basme, în Emiratele Arabe şi poate face invidioasă orice femeie. Iubitul ei iordanian este posesorul unei case demne de un muzeu iar garajul acestuia e o adevărată bombă: are trei bolizi în valoare de 2, 5 milioane €. 

Stă pe o mină de aur, la propriu! În doi ani de când a plecat din România, Ramona Gabor (24 de ani) a reuşit să-şi „construiască" o viaţă exact ca în poveştile cu prinţi şi prinţese, iar acum se bucură de lapte şi miere.

Deşi a fost mereu în umbra surorii mult mai celebre şi a plecat din ţară doar cu o valiză în mână, bruneta originară din Bacău a demonstrat că a putut să-şi îndeplinească cele mai înalte visuri.

Garajul vilei e plin cu maşini superscumpe

simeon stalpnicul png

A prezentat şi a defilat pentru cele mai importante mărci vestimentare, joburi din care a câştigat mii de euro, a făcut şedinţe foto şi a apărut la posturi importante din Dubai, iar norocul i-a surâs şi pe plan sentimental. Moldoveanca şi-a găsit bărbatul pe care şi-l dorea. Iordanianul cu care are o relaţie de mai bine de un an este un tânăr şarmant, deţine o funcţie importantă, fiind inginer la o firmă din Emiratele Arabe Unite, şi e îndrăgostit-lulea de Ramona.

Vila e mobilată luxos

simeon stalpnicul png

Pe lângă aceste atuuri, unde mai pui că este şi foarte bogat! Ahmad Daham are o casă de se-nvârte soarele după ea, chiar în Dubai, într-un cartier exclusivist, al cărei preţ sare de 5 milioane €.

Locuinţa este construită pe două niveluri şi are decoraţiuni interioare de un lux exorbitant. Canapelele şi candelabrele sunt încrustate cu cristale Svarowski, blănuri naturale sunt aşternute peste tot şi piesele de mobilier poartă semnătura unor designeri celebri. Curtea vilei este şi ea de vis, având o piscină în trepte şi pomi exotici.

Cât despre garaj, ai putea spune că este o adevărată expoziţie de maşini.

Fiind un împătimit al automobilelor cu mulţi cai-putere, iubitul Ramonei a colecţionat în doar câţiva ani multe piese de lux: Lamborghini Aventador (300.000 €), Ferrari F12 Berlinetta (270.000 €) şi, „perla coroanei", un Bugatti Veyron, care valorează două milioane €. Aşdar, Ramona Gabor a reuşit să obţină până acum tot ce a vrut: un standard de viaţă înalt şi, după cum se aude, în curând şi statutul de viitoare nevastă, căci iordanianul e superîndrăgostit de românca noastră.

simeon stalpnicul png

În  2006, la 18 ani, Monica Gabor s-a căsătorit cu miliardarul Irinel Columbeanu. După un an a venit pe lume micuţa Irina, însă au început şi problemele de cuplu. Din cauza neînţelegerilor şi infidelităţii,  în 2011 cei doi au divorţat, însă Monica şi-a găsit repede fericirea. Aceasta s-a mutat la Los Angeles, unde l-a cunoscut pe Mr. Pink - alias Poe Qui Ying Wangsuo, un milionar excentric care are o afacere cu băuturi energizante. Acum, frumoasa brunetă duce un trai în puf.

simeon stalpnicul png

Până să-l găsească pe „prinţ", Ramona Gabor a pupat mulţi broscoi! Gabi Bădălău sau Silviu Văduva sunt doar câţiva dintre bărbaţii cu care s-a iubit frumoasa brunetă înainte să ple­ce în Dubai. Cu Gabi, fiul fos­tului prefect de Giurgiu, a avut o relaţie de un an, dar s-a finalizat în vara lui 2010, din cauza infidelităţilor. Nici povestea de amor cu Silviu Văduva nu a durat prea mult, doar câteva luni, iar cauzele se pare că au fost aceleaşi. Ambii au răsfăţat-o cu tot felul de cadouri scumpe, dar şi cu vacanţe exotice.

EXCLUSIV Ramona Gabor a primit un diamant de 100.000 € de ziua ei

FOTO Ramona Gabor şi iubitul, imaginea cuplului perfect: «Ce bine vă stă împreună»

FOTO Ramona Gabor, răsfăţată în lux, la Paris. Uite cum se distrează

cub andreea antonescu png
gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
rebeca pascu jpg
horoscop zilnic gemeni jpeg
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
trenul regal jpg
Brasov 1 jpg
Turist FOTO salvamont Bușteni jpg
Vladimir Putin FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
Regina Elisabeta a II a jpg
gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
foto1 original reuniunea liderilor 28 noiembrie 2022 016 jpg
foto 9  pisanii (facebook) jpg
trenul regal jpg
pelerinaj jpg