EXCLUSIV A refuzat să o îngrijească pe Marioara Murărescu de frica soţiei


    Cezar Baicu
Cezar Baicu

Nebănuite sunt căile Domnului. În cazul Marioarei Murărescu şi al doctorului Cezar Baicu, destinul i-a adus din nou împreună în 1998. Fiul lor, nerecunoscut de medic, avea pe atunci 15 ani.

Marioara Murărescu a murit la 31 ianuarie, ducând în mormânt povestea ei de dragoste cu un medic de provincie, Cezar Baicu. Puţini au ştiut, chiar şi dintre apropiaţii ei din televiziune, cu cine l-a făcut realizatoarea «Tezaurului Folcloric» pe Petre, băiatul care are acum 30 de ani. Click! a aflat din povestirile unei asistente pensionare din Târgovişte totul despre această idilă. S-au iubit, au făcut un copil, dar părinţii medicului s-au împotrivit căsătoriei. Marioara a refuzat să se mute la Pucioasa, acolo unde profesa medicul. El nu a vrut să vină după ea la Bucureşti.

Fosta asistentă Florina Sterescu  a lucrat mulţi ani cu medicul Cezar Baicu

simeon stalpnicul png

Astfel, fiecare şi-a văzut mai departe de viaţă. Doar că destinul i-a pus din nou faţă-n faţă în 1998. Realizatoarea tv a suferit un accident de maşină undeva la intrarea în Târgovişte, când era deja foarte cunoscută în România. Grav accidentată - o coastă i-a perforat un plămân - ea a fost dusă de urgenţă la spitalul la care a lucrat medicul Cezar Baicu. El a cerut însă să fie transportată la Bucureşti, dar nu pentru că aici nu ar fi fost oameni competenţi, ci pentru că el nu ar fi rezistat tentaţiei să o caute, iar pe atunci era căsătorit. Nu vroia probleme cu soţia.

"Accidentul dnei Murărescu l-a dat peste cap. A venit la mine şi plângea de mama focului pentru ea, dar se temea în acelaşi timp şi să nu afle nevasta-sa de relaţia lor", povesteşte asistenta Florina Sterescu (70 de ani), confidenta medicului. Transferată la Bucureşti, Murărescu a fost operată de urgenţă. Doctorii au salvat-o în ultimul moment, după ce i-au scos mult sânge din plămân. A fost ultima dată când cei doi s-ar fi putut întâlni. Nici Petre nu a vrut să-şi cunoască vreodată tatăl, poate pentru că nu a vrut să-l recunoască şi i-a plătit pensie alimentară numai în urma unui proces, poate pentru că a fost la un pas să-şi piardă mama din cauza medicului.

Dr. Cezar Baicu a murit de inimă

A fost medic pediatru reumatolog la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte. Înainte a lucrat ca medic în localitatea argeşeană Cetăţeni, unde s-a şi întâlnit cu Marioara Murărescu.Apoi el s-a mutat la Pucioasa.A fost însurat cu o profesoară cu care a avut o fiică, dar a mai avut un băiat cu Marioara şi încă o fată cu o altă profesoară.A murit de inimă în 2007, la vârsta de 69 de ani.

A făcut 32 de ani «Tezaur Folcloric»

Marioara Murărescu a murit la 31 ianuarie, la 66 de ani. A prezentat emisiunea «Tezaur folcloric» timp de 32 de ani. A fost diagnosticată în anul 2008 cu cancer de sân, la acea vreme fiind supusă la două intervenţii chirurgicale. Din păcate, boala a recidivat la glanda tiroidă, iar, anul trecut, la coloana vertebrală, fiind din nou supusă unei operaţii. A fost înmormântată cu onoruri militare în cimitirul Mănăstirii Cernica.

EXCLUSIV «Părinţii medicului nu au vrut-o pe Murărescu de noră»

Marioara Murărescu a murit, în urma unei suferinţe îndelungate

FOTO Marioara Murărescu, plânsă de mari artişti

Cine este tatăl băiatului Marioarei Murărescu? Află povestea adevărată!

cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub andreea esca png
Survivor Romania webp
cub kassandra rotariu png
pexels Horoscop 3 noiembrie
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
cub anamaria prodan png
image
image
image
image
image
image
matreata jpg
Un ofițer de poliție din Londra, violator în serie: David Carrick FOTO Profimedia
Romania moneda euro bancnota zona euro FOTO Shutterstock
castelul bran foto Travelminit
test iq jpg
baza jos (captura video) jpg