Tavi Colen şi iubita lui cântă la palat, de Sfântul Valentin


    Tavi Colen si Emma Stefan
Tavi Colen si Emma Stefan

Tavi Colen, Emma Ştefan şi dominicanul Hevito au pregătit o seară incendiară, 100% live, în noaptea de 15 februarie. Ei vor cânta perechilor îndrăgostite, la un hotel de lux din Sinaia.

Pentru că februarie este luna iubirii, cel mai frumos cuplu din showbiz pregătesc o surpriză muzicală perechilor îndrăgostite. Tavi Colen şi frumoasa lui iubită, Emma Ştefan  promit pe 15 februarie o noapte de neuitat la luxosul Hotel Palace din Sinaia. Fostul Talisman, alături de band-ul ce îi poartă numele, va fi protagonistul unui spectacol de zile mari, unde vor răsuna cele mai noi piese ale sale, cât şi hiturile care l-au propulsat ca una din cele mai bune voci masculine din România ("Numai una", "Cântec pentru mama", ''Dacă aş putea'' sau ''Spune-mi''), fiind acompaniat de frumoasa Emma.

hevito
hevito

Tot despre iubire, dar pe alte tonuri, cântă un alt artist venit direct de pe plajele însorite din Republica Dominicană. Hevito va încinge seara cu spiritul său latin pe ritmuri fierbinţi şi antrenante. Concertul incendiar se va desfăşura în cadrul evenimentului „Dragoste la palat".

oana zavoranu si sotul
cub ravan popescu png
horoscop 26 martie jpg
carina veghiu jpg
narcisa suciu si Daria jpg
cub daniel nuță png
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
atac armat jpg
image
image
image
image
image
image
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg