EXCLUSIV Cheloo riscă să ajungă după gratii!


    Cheloo, pe numele  lui adevărat Cătălin  Ştefan Ion, pare să  nu scape nepedepsit  pentru scandalurile  de acum trei ani
Cheloo, pe numele lui adevărat Cătălin Ştefan Ion, pare să nu scape nepedepsit pentru scandalurile de acum trei ani

Problemele se ţin scai de Cheloo. Aflat la un pas să fie eliminat din juriul de la “X Factor” de la Antena 1, hip-hoper-ul a dat de necazuri şi mai mari. El ajunge astăzi în faţa judecătorilor, acuzat că a lovit fără milă un DJ, în urmă cu trei ani.

Timpul vindecă rănile, însă nu şi pe ale lui. DJ Dan Apetria nu i-a putut ierta pe cei care l-au umilit şi l-au cotonogit până l-au băgat în spital. Incidentul violent s-ar fi produs în 2010, chiar în noaptea de Crăciun, în clubul Tan Tan, unde Dan Apetria era MC (maestru de ceremonii). Atunci, tânărul ar fi fost atacat de Cheloo şi de un alt hip-hoper, MarkOne1, colegul său din ultimul videoclip, sub privirile îngrozite ale clienţilor. Scandalul ar fi izbucnit după ce MarkOne1, un fost boxer care s-a apucat de muzică, l-ar fi jignit pe Dan Apetria.

Hip-hoper-ul MarkOne1 este și el judecat în dosar

simeon stalpnicul png

La rândul său, Apetria nu s-ar fi lăsat mai prejos şi i-ar fi răspuns cu aceeaşi monedă. A urmat o bătaie pe cinste, iar DJ-ul a trebuit să facă turul spitalelor ca să-i fie vindecate rănile. Încă de atunci, Apetria a anunţat că nu se lasă până când nu va ajunge cu cei doi în Justiţie. Şi a ajuns. Dosarul este de luna trecută pe masa magistraţilor de la Judecătoria Sectorulului 2. Cheloo, pe numele său real Cătălin Ştefan Ion, şi MarkOne1, adică Marian Mincă, sunt judecaţi acum pentru loviri şi alte violenţe asupra DJ-ului Dan Apetria.

Această infracţiune se pedepseşte cu amendă sau până la 5 ani de închisoare, în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale. Deşi situaţia este foarte gravă, mai ales cu noul Cod Penal, Cheloo nu pare că dă importanţă procesului. "Scrieţi ce vreţi. Nu comentez despre acest subiect. Vorbiţi cu Dan Apetria", s-a mulţumit să ne spună, ieri, Cheloo. La rândul său, DJ Dan Apetria nu renunţă la plângerea sa, chiar dacă asta i-ar putea trimite pe cei doi cântăreţi la puşcărie. "Nu e treaba mea să mă gândesc la asta. Nu vreau să vorbesc despre ce s-a întâmplat, despre proces", ne-a spus Dan Apetria.

A jignit dur un concurent de la «X Factor»

Cătălin Ştefan Ion (35 de ani), cunoscut sub pseudonimul Cheloo, s-a lansat în muzică în 1994 cu trupa Paraziţii. Alături de colegul său, Ombladon, a rămas în prim planul scenei hip-hop. În 2003, Cheloo a lansat primul său album solo, intitulat "Sindromul Tourette".

A fost cooptat ca jurat în ultimele două sezoane ale emisiunii "X-Factor", cel din 2012, respectiv 2013. El a declanşat un întreg scandal la prima gală live din sezonul trei al "X Factor", după ce a jignit un concurent gay.

"Ai cântat, eu disprețuiesc tot ceea ce ești, ce reprezinți și țara asta te va trimite acasă, cu siguranță", i-a spus Cheloo concurentului Paolo Lagana. CNA a amendat Antena 1 cu 10.000 de lei pentru afirmaţiile lui Cheloo.

Are o nouă iubită

Puţine lucruri se ştiu despre viaţa personală a lui Cheloo. În 2007, el s-a căsătorit cu Daniela Niculescu, cu care are un fiu, pe Ştefan. La doar câteva luni de la căsnicie au apărut şi primele certuri.

În vara anului 2010, rapperul a plecat de acasă, iar nevasta sa a făcut o plângere împotriva lui pentru abandon familial. Daniela a depus în 2011 actele de divorţ şi a cerut custodia copilului.

Ea a specificat în cererea de divorţ că artistul devenise violent şi o bătea aproape zilnic, din cauza consumului de alcool. În prezent, Cheloo se iubeşte cu o tânără misterioasă, alături de care a fost surprins recent de către fotoreporterii Click!. Apropiaţii spun că relaţia e atât de serioasă că se gândesc chiar la căsătorie.

FOTO EXCLUSIV Vă gândeaţi că poate fi atât de... normal? Uite ce tandru e Cheloo cu iubita lui!

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
oana zavoranu si sotul
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
narcisa suciu si Daria jpg
carina veghiu jpg
atac armat jpg
image
image
image
image
image
image
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg