EXCLUSIV Victor Slav se mută la casa lui!


    Victor Slav a fost duminică  să viziteze apartamentul  cu două camere pe care  vrea să-l cumpere  în centrul Capitalei (FOTOGRAFII: CLICK!/MARIA-ROSETTI38.RO)
Victor Slav a fost duminică să viziteze apartamentul cu două camere pe care vrea să-l cumpere în centrul Capitalei (FOTOGRAFII: CLICK!/MARIA-ROSETTI38.RO)

Vrea să-şi refacă viaţa, şi asta cât mai repede. Victor Slav o dă uitării pe Bianca, chiar înainte ca divorţul lor să fie finalizat. Prezentatorul rubricii Vremea de la PRO TV a fost surprins în timp ce ieşea dintr-un bloc cu apartamente de vânzare. Potrivit surselor noastre, vedeta îşi va cumpăra două camere, mobilate lux.

De fiecare dată când a avut o iubită, Victor Slav (33 de ani) s-a mutat la ea acasă. Aşa a făcut şi cu Anda Adam, aşa a făcut şi cu Bianca Drăguşanu. Cei doi se află acum în divorţ, după ce ea l-a înşelat la Paris cu Adrian Cristea, în primele zile din 2014. Victor şi Bianca au depus săptămâna trecută actele de divorţ, la notar, şi acum aşteaptă să treacă luna de zile în care se pot răzgândi. Dar nu o vor face, spun prietenii. Mai mult, Victor Slav pare mai mult ca niciodată convins să se aşeze la casa lui, în sensul că îşi va cumpăra un apartament. Până acum, vedeta PRO TV a locuit doar în chirie sau pe la prieteni.

simeon stalpnicul png

Duminică, Victor a fost surprins de fotoreporterii Click! în centrul Capitalei, ieşind dintr-un bloc de fiţe de pe Maria Rosetti nr. 38, unde sunt apartamente de vânzare. „Victor a ales acest loc, pentru că e mai aproape de PRO TV", ne-au şoptit cei din apropierea prezentatorului tv. Toate locuinţele sunt mobilate de lux, iar preţurile sunt pe măsură. O garsonieră porneşte de la 61.300 de euro, dar un apartament uriaş ajunge şi la 307.000 de euro. Potrivit surselor Click!, cel ales de Victor Slav se numeşte Bellevue Bright, are 100 mp, costă 146.500 de euro, are două camere şi peretele exterior în formă de semilună.

„Blocul s-a finalizat anul trecut. Lui Victor îi place că va trăi într-o comunitate nou alcătuită, toţi vecinii vor fi noi", ne-a spus o prietenă de-a lui Victor. La cheltuielile de achiziţionare a apartamentului se adaugă şi 15.000 de euro, costul locului din garajul subteran.

Camerele sunt mobilate de lux și complet utilate

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Întreținerea va costa în jur de 200 de lei pe lună

simeon stalpnicul png

Bianca: «O să-i fac copii lui Victor»

Se află în plin divorţ, însă este convinsă de faptul că va reuşi să-i arate soţului că încă are sentimente pentru el. Bianca Drăguşanu a aruncat bomba aseară, în platoul emisiunii „La Măruţă" (PRO TV). „Am să-i fac copii lui Victor.

Dacă ne iubim, totul e posibil. El vrea copii, eu vreau copii, el mă iubeşte, eu îl iubesc... Poate ne dă cu plus. Peste zece ani, mă văd cu doi copii, la o casă frumoasă, cu grădină, cu flori şi cu doi căţei. Data viitoare o să-l cer eu pe Victor în căsătorie. Vreau să nu renunţe la căsătoria cu mine. Dacă trebuie să mă fac preş fără el, o să mă fac", a spus Bianca. Mai mult, dacă mesajul ei nu era foarte clar și așa, roșcata i-a scris pe un bilet uriaș „Victor, te iubesc".

Victor Slav, interviu după despărţirea de Bianca! La ce nu are de gând să renunţe

Bianca Drăguşanu, primul interviu după divorţul de Victor: «I-am pierdut încrederea, nu iubirea»

Cum se înţelege Bianca Drăguşanu cu soacra ei după escapada la Paris

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
foto1 jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (11) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
alexandra dinub jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg