Olivia Steer s-a molipsit de la Solcanu! Iată ce gafă a făcut pe Facebook! Eşti de acord cu ea?

Iată mesajul scris de Olivia Steer!
Iată mesajul scris de Olivia Steer!

Vedeta de la Acasă TV a scris un mesaj incredibil azi, pe contul personal de Facebook. "Cancerul e ca norocul. Şi-l face omul cu mâna lui". Reacţiile dure nu au întârziat să apară şi, realizând că a gafat enorm, Olivia Steer şi-a şters imediat postarea.

Zarvă mare azi, pe Facebook, din cauza Oliviei Steer, reprezentantă de seamă a curentului raw-vegan în România. La puţin timp după ce aceasta a scris un mesaj prin care parcă-i lua la mişto pe toţi bolnavii de cancer, fanii din mediul virtual s-au sesizat şi au tras-o la răspundere. Probabil speriată de amploarea pe care a luat-o o "nevinovată" postare, prezentatoarea emisiunii "Doamne de poveste" (AcasăTV) a şters rapid mesajul, sperând că un eventual scandal va muri înainte să înceapă. Iată însă că nu e deloc aşa. Jurnalistele Oana Dobre-Dimofte şi Nadina Câmpean, dar şi alte persoane publice din mediul online, o contestă vehement.


    Iată mesajul scris de Olivia Steer!
Iată mesajul scris de Olivia Steer!

Olivia este contestată pentru mesajul ei
Olivia este contestată pentru mesajul ei

Atitudinea Oliviei este de neînţeles, cu atât mai mult cu cât sora ei a pierdut în 2010 lupta cu cancerul, lăsând în urmă un băieţel care acum are 9 ani.

Deşi conţinutul celor două mesaje este incomparabil, nu putem să nu ne ducem cu gândul la Mircea Solcanu, cel care s-a trezit şomer din cauza unui mesaj dur postat pe Facebook în urmă cu două săptămâni. După ce le-a "urat" soţilor Anghel să rămână şi fără cel de-al doilea copil, Ionuţ fiind ucis de maidanezi, postul TV Acasă s-a dezis rapid de afirmaţiile lui Solcanu si a renunţat şi a serviciile lui.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
Terminator jpg
femeie frig casa jpeg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg