Prima declaraţie a lui Victor, după ce Bianca i-a spus «Te iubesc» la TV

Victor Slav
Victor Slav

Se pare că declaraţia de dragoste a Biancăi nu l-a lăsat rece pe Victor Slav, care nu mai pare chiar convins de varianta divorţului. Prezentatorul rubricii Meteo de la PRO TV lasă loc de interpretare şi pare să dea semen că-şi va ierta soţia.

Victor Slav este foarte misterios cu privire la felul în care se va sfârşi căsnicia cu Bianca. Vedeta PRO TV îşi ţine soţia pe jar şi nu se pronunţă nici într-un fel nici în altul: astăzi îi dă speranţe că se vor împăca, mâine poate îi dă de înţeles că totul s-a terminat. Întrebat despre ce spune despre declaraţia de dragoste făcută de Bianca în cadrul ediţiei de luni a emisiunii "La Măruţă", Victor a răspuns:

"Aşteptăm până pe 10, să vedem ce se întâmplă. Nu o să preconizez eu ce o să se întâmple peste 30 de zile… o să fim, nu o să fim. Nu ştiu ce ar trebui să facă Bianca ca să o iert", a spus Victor Slav la emisiunea realizată de Cătălin Măruţă.

Întrebat despre ce părere au prietenii şi dacă le cere sfatul în această perioadă dificilă, Victor a spus că aceştia îl susţin şi-i acceptă deciziile, oricare ar fi ele.

"Nu am prieteni foarte mulţi, dar cei care-mi sunt alături, îmi sunt prieteni adevăraţi. Ei îmi spun că trebuie să fac ceea ce cred eu de cuviinţă", a mai declarat vedeta PRO TV.


    Victor Slav
Victor Slav

Întrebat dacă a mai ţinut legătura cu fosta iubită Anda Adam şi dacă a mai vorbit cu aceasta, Victor a negat cu vehemenţă acest lucru.

"Nu, nu am mai vorbit cu Anda", a încheiat Slav.

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
cub vali vijelie png
vedete jpg
Charles, William și Harry jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
gabriel mardale jpg
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg