Carmen Şerban, iubire interzisă cu un bărbat logodit. Ce spune despre asta

Carmen Serban
Carmen Serban

Carmen Şerban a fost surprinsă ţinându-se de mână cu violonistul Giani Tocilă. Luat la întrebări, muzicianul a negat că ar avea o relaţie cu artista, precizând că el este un bărbat logodit.

Carmen Şerban s-a trezit implicată într-un nou scandal amoros. Cântăreaţa şi violonistul Giani Tocilă au fost surprinşi ţinându-se de mână. Apropierea dintre cei doi era mai mult decât evident, Carmen lăsându-l pe acesta să-i conducă chiar şi maşina.

Carmen Şerban a confirmat apropierea dintre ea şi violinist, însă a negat faptul că în viaţa acestuia ar exista o altă femeie.

"Da, stăm foarte mult timp împreună, ne înţelegem bine împreună. Într-adevăr, ne-am ţinut de mână, pentru că era gheaţă pe jos şi riscam să cad. Nu se pune problema de altceva. Ideea este că eu sunt o femeie liberă, el un bărbat liber. Nu este logodit şi nici nu are o prietenă. El a declarat aşa pentru că a crezut că m-ar deranja pe mine. A spus asta din dorinţa de a mă proteja. În niciun caz nu se va mai întmpla în viaţa mea cu un bărbat însurat. Nici el nu are pe nimeni, nici eu nu am pe nimeni şi ne este drag să ne petrecem timpul împreună, dar momentul acesta nu este nimic între noi", a spus Carmen Şerban la "Poveştiri adevărate".

Carmen Serban
Carmen Serban

Cântăreaţa a mai spus că nu înseamnă nimic faptul că Tocilă i-a condus maşina şi că nu este singurul bărbat care face asta.

"Tot timpul când am un bărbat lângă mine, îl lass ă-mi conducă maşina. L-am luat lângă mine ca să facem ceva bine penrtu viitorul nostru", a încheiat Carmen.

Versiunea lui Giani Tocilă coincide pe jumătate cu versiunea prezentată de vedetă. Bărbatul a spus că într-adevăr a ţinut-o de mână pentru a o ajuta ca să nu cadă pe gheaţă, însă a negat orice relaţie între el şi Carmen spunând că el are o logodnică.

"Am ţinut-o de mână ca să nu cadă. Sunt logodit cu altcineva. Nu este nimic între noi, doar colaborăm pentru un proiect", a declarat Giani Tocilă.


    Carmen Serban
Carmen Serban
FotoJet (3) jpg
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
image
image
image
image
image
image
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock