Cheloo şi-a luat avocat cu doar o zi înainte de proces!


    Cheloo şi MarkOne1  au venit marţi la tribunal (Fotografii: Dorin Constanda)
Cheloo şi MarkOne1 au venit marţi la tribunal (Fotografii: Dorin Constanda)

Numai gândul că îşi pot petrece următorii ani închişi le-a dat fiori. Durii Cheloo şi MarkOne1 s-au prezentat, ieri, la primele ore ale dimineţii, în faţa judecătorilor. Nu au venit singuri însă, ci însoţiţi de un avocat pe care l-au angajat cu doar o zi înainte de proces.

Au crezut că totul este o joacă şi au stat relaxaţi până în ultimul moment. Abia, luni seară, cu o zi înainte de a apărea în faţa magistraţilor de la Judecătoria Sectorul 2, în calitate de inculpaţi, cântăreţii de hip-hop Cheloo şi MarkOne1 au luat legătura cu un avocat pentru a-i apăra. Ieri, cei doi au avut grijă să se trezeasă dis-de-dimineaţă ca să nu întârzie la proces.

Aşa că puţin după ora 8.30, cei doi erau deja pe scările Judecătoriei. Vizibil iritaţi de postura în care se află, cei doi au schimbat câteva vorbe în faţa clădirii, iar apoi s-au întâlnit cu cel în care îşi pun acum speranţele că-i va ţine cât mai departe de puşcărie. Au lăsat în spatele uşii privirile încruntate şi suspicioase şi au intrat cuminţi în sala de judecată. Judecătorul a amânat procesul până luna viitoare, pentru ca avocatul să-şi pregătească apărarea.

Victima celor doi, Dan Apetria

simeon stalpnicul png

Nu au apucat să dea ochii cu cel care i-ar putea face colegi de celulă pentru că s-au grăbit să părăsească Judecătoria. Victima Dan Apetria a sosit în urma lor, însoţit de apărătorul său. Acum, DJ-ul aşteaptă următorul termen şi speră ca atunci magistraţii îi vor face dreptate. Apetria îi acuză pe Cheloo, pe numele său real Cătălin Ştefan Ion, şi pe MarkOne1, adică Marian Mincă, că l-au lovit crunt în urmă cu mai bine de trei ani. Pentru asta, cei doi cântăreţi riscă până la cinci ani de închisoare.

Rămâne la «X Factor»

În ciuda problemelor pe care le are, Cheloo rămâne în continuare la Antena 1, unde a fost în juriul emisiunii X Factor la ultimele două sezoane. Reprezentanţii departamentului de comunicare din Antena 1 ne-au declarat: „Producătorii show-ului X Factor confirmă că şi în sezonul următor Cheloo va fi juratul emisiunii. Nu comentăm problemele solistului cu justiţia". (G. Chelu)

EXCLUSIV Cheloo riscă să ajungă după gratii!

FOTO EXCLUSIV Vă gândeaţi că poate fi atât de... normal? Uite ce tandru e Cheloo cu iubita lui!

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
maxresdefault jpg
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
sfintii trei ierarhi 1 jpeg
image
image
image
image
image
image
sfintii trei ierarhi 1 jpeg
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia