A făcut 8 copii cu răpitorul ei


    Maribel s-a ales cu  o droaie de copii  cu vârste între  8 luni şi 11 ani
Maribel s-a ales cu o droaie de copii cu vârste între 8 luni şi 11 ani

A trăit un infern de la 14 ani! Maribel Altagracia López Liriano, o femeie din Republica Dominicană, a născut 8 copii cu un bărbat care a ţinut-o sechestrată şi a abuzat-o sexual timp de 12 ani.

Maribel Altagracia López Liriano, astăzi în vârstă de 26 de ani, a reuşit să fugă recent de la răpitorul ei, José Lantigua, de 54 de ani, care o viola cu sălbăticie.

simeon stalpnicul png

După un calvar care a durat peste un deceniu, timp în care a lăsat-o însărcinată de opt ori, femeia a reuşit să înşele vigilenţa cerberului. A fugit când acesta se certa cu o fiică mai mare decât ea, pe care o are dintr-o altă relaţie. Zguduită de plâns, Maribel le-a povestit poliţiştilor chinurile prin care a trecut. "Sunt orfană şi muream de foame la mătuşa mea. Bestia a promis că îmi găseşte o slujbă de menajeră, dar m-a dus într-o casă izolată din zona Pedro Brand".

Din relaţia cu monstrul, ea a născut 8 copii, dintre care trăiesc doar 7, cu vârste între 8 luni şi 11 ani. Lantigua le tăia ombilicul cu foarfeca şi l-a înmormântat în apropierea casei pe cel care a murit. Copiii nu au mers niciodată la şcoală şi nu au băut lapte decât de la sân!

Monstrul Fritzl şi-a abuzat sexual propria fiică

Elizabeth Fritzl din Amstetten, Austria, a fost ţinută captivă în pivniţă de propriul tată, Josef Fritzl, care a abuzat-o sexual timp de 24 de ani. În urma relaţiei incestuoase au rezultat opt copii, dintre care unul a murit.

Când unul dintre ei s-a îmbolnăvit grav, bărbatul l-a dus la spital şi astfel s-au descoperit monstruozităţile din pivniţă.

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub bianca rus png
cub adriana iliescu și eliza png
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg