Ce spune Bianca despre Victor când nu ştie că este filmată


    Bianca Drăguşanu şi  Victor Slav (FOTO: STORY)
Bianca Drăguşanu şi Victor Slav (FOTO: STORY)

Se pare că sentimentele Biancăi Drăguşanu pentru Victor Slav ar fi adevărate şi că roşcata regret cu adevărat escapade la Paris cu fostul iubit Adrian Cristea. Fotomodelul a fost filmat pe ascuns, în timp ce-i mărturisea lui Măruţă că va face tot pentru a recâştiga încrederea soţului ei.

După finalul ediţiei de luni a emisiunii "La Măruţă", când credea că nu mai este filmată, Bianca Drăguşanu i-a mărturisit lui Cătălin măruţă că este hotărâtă să lupte pentru a-I recâştiga încrederea lui Victor.

"Îl respect pe Victor, nu avem de ce să ne vorbim de rău şi asta este. Eu il iubesc şi o să fac tot posibilul să-i arăt lucrul ăsta. Părinţii lui sunt nişte oameni ca pâine lui Dumnezeu, nici nu îndrăznesc să vorbesc cu ei. Acum nu mai am nimic de pierdut. Dacă el ştia că nu-l iubesc, nu mai vorbea cu mine când m-am întors de la Paris. Şi eu am trecut prin situaţia asta în relaţia pe care am avut-o înainte, dar eu am avut capacitatea de a trece mai departe, de a ierta ani la rând. Ca să mă conving că Adi nu e ceea ce trebuie, a trebuit sa-mi dau eu cu stângul în dreptul", s-a confesat roşcata.

Victor Slav şi Anda Adam au schimbat 100 de mesaje după nuntă: «Bianca nu e acasă»

Prima declaraţie a lui Victor, după ce Bianca i-a spus «Te iubesc» la TV

FotoJet (11) jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg