EXCLUSIV A slăbit enorm, dar cu sânii ei ce se întâmplă? Are «pere», însă ar putea avea «mere»!


    Raluca Bădulescu
Raluca Bădulescu

A reuşit să dea jos 50 de kilograme, însă acum se luptă cu pielea în exces. Raluca Bădulescu vrea să apeleze la un medic estetician pentru a corecta efectele nedorite.

Anul trecut pe veremea aceasta, Raluca Bădulescu trecea printr-o operaţie de micşorare a stomacului. După ce ani la rând s-a luptat cu diete pentru a elimina kilogramele nedorite, aceasta a apelat la medic pentru a-i înlătura o mare porţiune din stomac: 80%. Rezultatele nu au întârziat să apară, aşa că după ce s-a urcat pe cântar, blondei i-a crescut inima când a văzut că acul indică 50 de kilograme în minus.

Totuşi, nu de acelaşi sentiment de bucurie are parte atunci când se priveşte în oglindă, întrucât ţesutul adipos se lasă destul de mult în urma slăbirilor bruşte, iar aspectul este inestetic. Perfecţionistă din fire, Raluca nu a lăsat nici acest aspect în voia sorţii. Pentru a fi pe deplin mulţumită, ea va apela la un medic estetician.

Raluca Bădulescu
Raluca Bădulescu

"Am vorbit deja cu un medic estetician şi, după ce voi ajunge la greutatea dorită, voi face şi intervenţiile necesare. Încă nu ştiu exact care sunt acelea pentru că doctorul se va hotărî atunci", ne-a spus Raluca.

Raluca Bădulescu
Raluca Bădulescu

De obicei, după o astfel de intervenţie la care a recurs vedeta, se recomandă o serie de operaţii, iar medicul Silvia Stănculescu ne-a spus care sunt acelea.  

silvia
silvia

"După micşorarea stomacului, pacienţii slabesc mult si au nevoie de body-lifting, denumire ce încorporează o serie de intervenţii necesare precum: abdominoplastie, lifting de coapse, brahioplastie (modelarea braţelor),lifting de fese şi lifting de sâni.

Întrucât Raluca a fost dotată de la Mama Natură cu nişte "balcoane" impresionante, aceasta şi le-ar putea corecta cu un lifting.

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
sex sex 0 jpeg
infidelitate jpeg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
image
image
image
image
image
image
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
cumparaturi femeie magazine jpg
 Victor Pițurcă FOTO Mediafax
Echipa de cercetători s a pozat cu meteoritul jpg
baza rochie diana (gettyimages) jpg