VIDEO EXCLUSIV Nici vorbă de despărţire! Iuliana Marciuc şi Adrian Enache s-au întors fericiţi din America


    Iuliana Marciuc şi Adrian Enache s-au întors marţi seara din America
Iuliana Marciuc şi Adrian Enache s-au întors marţi seara din America

Fericiţi şi zâmbitori, deşi puţin cam obosiţi după călătorie. Aşa s-au întors din America, marţi seara, Iuliana Marciuc şi Adrian Enache. Fotoreporterii Click! au surprins la aeroport cuplul pe care presa îl dădea drept "istorie".

În ciuda zvonurilor din România că s-ar fi despărţit, Iuliana Marciuc şi Adrian Enache s-au distrat pe cinste în SUA. El a plecat peste ocean cu prilejul unui turneu artistic, iar ea a profitat de concertele logodnicului ei pentru a vedea America şi a petrece o vacanţă de vis, alături de acesta. Cântăreţul şi-a răsfăţat iubita în cele mai luxoase restaurante din Las Vegas.

De asemenea, cei doi şi-au încercat norocul în celebrele casino-uri din oraşul distracţiei şi au făcut numeroase cumpărături. Au revenit acasă cu mult mai multe bagaje, artistul reînnoind atât garderoba lui şi a logodnicei sale, cât şi pe cea a copiilor săi, Diana (17 ani) şi David Mihnea (8 ani).

Galant, cântăreţul a dus toate bagajele la automobilul care îi aştepta, iar după ce s-a aigurat că totul este pus în portbagaj au plecat împreună spre locuinţa lor din Băneasa. Iuliana Marciuc a lămurit, în exclusivitate pentru Click!, zvonurile din ultimele săptămâni. "A fost o invenţie ce s-a scris, nu ne-am despărţit. Am fost amândoi în SUA. Pentru mine a fost o frumoasă vacanţă, plănuită demult, iar pentru Adrian primul turneu peste ocean, un turneu de succes", a declarat vedeta pentru Click!

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

"Găsiţi-vă un serviciu serios şi nu mai inventaţi prostii. Nu comentez nimic", a spus supărat  artistul lăsând să se înţeleagă că între el şi Iuliana nu a survenit nicio "modificare".

"A fost o invenție ce s-a scris, nu ne-am despărțit. Am fost amândoi în SUA. Pentru mine a fost o frumoasă vacanță, plănuită demult, iar pentru Adrian primul turneu peste Ocean, un turneu de succes. El este supărat că nu se scrie de succesul lui, ci apar numai cancan-uri. Am avut bucuria să întâlnesc la spectacole mulți români care mă știau de pe România Internațional. Majoritatea erau la curent cu ce se scrie în țară și erau revoltați de toate lucrurile care apar în presă și în emisiunile de tip tabloid din România. Și pe Adrian îl știau numai de la televizor, l-au văzut pentru prima dată în show-rile live", a declarat pentru Click! Iuliana Marciuc.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Galant, cântăreţul a dus el toate bagajele la maşina are îi aştepta, iar după ce s-a aigurat că totul este pus în portbagaj au plecat împreună. 

 

simeon stalpnicul png
FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oana Roman si Isa jpg
cub isabela onoriu png
FotoJet (2) jpg
cub raluca podea png
Bryan Johnson jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg