EXCLUSIV Keky renunţă la tocuri, accesorii pentru femei şi vrea o carieră normală!

Ultima actualizare:

    Keky, solistul pe tocuri
Keky, solistul pe tocuri

Florin Cosmin Chechisan a devenit cunoscut în lumea muzicală ca şi Keky, solistul pe tocuri, care a surprins pe toată lumea prin atutudinea sa şi felul său de a fi!

Din păcate, Keky a realizat că greşeşte prin atutudinea pe care o are şi mai ales că intră de multe ori în probleme fără să vrea. De aceea solistul a luat o decizie radicală în ceea ce priveşte cariera sa şi iată ce a declarat în exclusivitate pentru Click!

"Inca de la inceputul carierei, mi-am dorit un proiect non-conformist si pentru Romania! Din pacate proiectul pe tocuri - Keky, in lipsa unor profesionisti, a cazut mult prea mult in zona penibilului. Imi doream sa epatez cu bunul gust, sa aduc romanilor un produs muzical altfel, gen Lady Gaga, Adam Lambert, Boy George. Din pacate, nu o singura data, toata promovarea mea s-a lovit cu ce sunt eu ca om in viata de zi cu zi si am avut mult de suferit! Eu sunt un tip sensibil, care vede lucrurile in esenta lor, un tip caruia ii pasa de probleme celor din jur si care iubeste oamenii.

A fost o experienta dura pentru mine, sa fiu altceva pe sticla, sa par un tip superficial, pe tocuri si implicat in numeroase scandaluri, pentru a face deliciul audientei. Nu vreau sa ma motivez acum, pentru ca mi-am asumat tot inca de la inceput, insa trebuie ca lumea sa stie ca am o viata personala cat se poate de normala. Imi cer scuze intregii comunitati GAY din Romania, pentru prejudiciul de imagine adus, pentru ca am fost asociat automat cu ei, insa trebuie ca lumea sa stie ca nu fac parte din aceasta comunitate. Nu ies in cluburi gay, nu am profile pe site-uri de homosexuali iar tot ce s-a scris in presa pana acum a fost neverificabil. Am avut o trauma in copilarie, peste care am trecut cu ajutorul unei fete deosebite, care pana anul trecut a fost iubita mea si in fata careia imi cer iertare. E timpul sa imi revin, sa imi asum greselile trecutului si sa merg cu capul sus inainte.

In perioada aceasta finalizez noua mea melodie, pe care o voi lansa in toamna cu tot cu videoclip. Voi lucra la videoclip cu talentatul regizor Florin G. Botea si am incredere ca de acum inainte imi voi gasi locul in acest showbizz, prin muzica mea si fara picanterii ce tin de viata privata. Imi cer iertare in fata voastra, insa nu mai pot duce aceasta povara! E timpul sa redevin eu, omul Florin Chechisan"!, a mărturisit Keky, solistul pe tocuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net