După ce i-a distrus căsnicia, Adrian Cristea îşi râde în pumni! Mesajul fotbalistului pentru Bianca


    Adrian Cristea (foto: Facebook)
Adrian Cristea (foto: Facebook)

După ce marţi a fost dezvăluit faptul că Victor Slav nu ar fi rupt legătura cu fosta sa iubită Anda Adam, Adrian Cristea pare că asistă amuzat la circul în care s-a transformat căsnicia Biancăi. Fostul stelist a postat pe internet un mesaj de încurajare pentru roşcată.

„Cine râde la urmă, râde mai bine" pare să fie motto-ul lui Adrian Cristea, care nu-şi mai încape în piele de bucurie când asistă la circul în care s-a transformat cu „ajutorul" lui căsnicia Bianăi cu Victor Slav.

„Prinţul" a postat de curând pe o reţea de socializare un mesaj ce pare adresat roşcatei, care trece prin momente dificile după ce a aflat că soţul ei ar fi înşelat-o cu fosta iubită.

"In wartime,truth is so precious that she should always be attended by a bodyguard of lies"/ În timp de furtună, adevarul e atat de preţios încât ar trebui asistat în permanenţa de un paznic al minciunii", este mesajul postat de Cristea.

Mesajul postat de Cristea este însoţit de o fotografie făcută în timpul escapadei la Paris cu Bianca. Vigilenţi, prietenii virtuali ai fotbalistului au remarcat detaliul şi l-au tachinat.

"ooo Paris nebunule:))) ce drac mai esti si tu"/ "ce misto te-a prins Bianca in poza asta...", i-au scris fanii lui Adrian Cristea.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
Shakira jpg
cub morris png
FotoJet (2) jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg