Ce spune Victor Slav despre mesajele dintre el şi Anda Adam

Victor Slav
Victor Slav

Victor Slav a declarat în cadrul unei intervenţii telefonice în ediţia de miercuri a emisiunii "La Măruţă" că mesajele date publicităţii nu-i aparţin nici lui şi nici Andei Adam.

Victor Slav a infirmat veridicitatea mesajelor care au fost date publicităţii şi care ar fi dovada infidelităţii sale. Prezentatorul rubricii Meteo de la PRO TV a vorbit şi despre motivele care au întârziat depunerea actelor de divorţ.

"Sunt siderat de ce se întâmplă. Nu sunt mesajele mele şi nici mesajele Andei. Aceste mesaje nu au existat nici înainte de casnicie, nici în timpul casniciei şi nici acum. Sunt un om cu coloană vertebrală şi dacă mesajele ar fi fost ale mele, aş fi recunoscut. La notar nu se poate pune punct instant. Am aşteptat 3 săptămâni pentru că au intervenit anumite lucruri de rezolvat şi în momentul în care am căzut de comun acord, am mers şi am depus actele", a declarat soţul Biancăi Drăguşanu.

Totodată, Slav a spus că nu s-a gândit niciodată să reia relaţia cu Anda Adam şi a mărturisit că nu crede că aceste mesaje sunt fabricate de soţia sa.

"Nu m-am gândit niciodată să mă întorc la Anda. Când m-am despărţit de Anda, după 6 ani, a fost de comun accord. Şi fiecare a spus ce vrea să facă cu viaţa sa. Nu s-a pus niciodată problema să ne împăcăm. Nu cred că aceste mesaje sunt fabricate de Bianca. Nici Anda nu ar fi putut să vă dea aceste mesaje", a mai spus Victor Slav.

Întrebat de Andrei Duban dacă mai are încredere în soţia sa, Victor a spus că "NU".

"Nu, nu mai am încredere în Bianca", a răspuns vedeta.

Victor a mai precizat şi faptul că nu a vorbit cu Anda Adam, după publicarea mesajelor.

"Nu am vorbit cu ea. Nu am îndrăznit să o sun, pentru că cine ştie ce crede fata. Am vorbit în schimb cu mama Andei. Dacă vreau să vorbesc cu Anda Adam, am telefon şi o sun. Nu înţeleg de ce ar trebui să vorbesc pe Facebook cu ea. Am stat cu Anda 6 ani şi ştiu că are un om care se ocupă de Facebook-ul ei. Parola Facebook-ului Andei o are atât persoana care se ocupă de administrarea Facebook-ului ei, cât şi mama ei. De ce i-aş fi scris pe Facebook când mai erau cel puţin două persoane care puteau citi aceste conversaţii?", a declarat vedeta PRO TV.

Victor Slav
Victor Slav

Victor Slav
Victor Slav


    Victor Slav
Victor Slav
cub toma caragiu png
Nella Pignatelli webp
mihai bendeac jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
FotoJet jpg
Cutremur la granita Turciei cu Siria  6 februarie 2023  Foto Epa Efe
Nuanţele metalice de ruj  jpeg
cadouri pentru sfantul valentin jpeg
image
image
image
image
image
image
Cutremur la granita Turciei cu Siria  6 februarie 2023  Foto Epa Efe
FotoJet jpg
Nella Pignatelli webp
cub toma caragiu png
calendar ortodox 2021 6 februarie sfintii cuviosi varsanufie cel mare si ioan profetul doxologia jpeg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP