Ce se mai distrează Smiley și Bartoș!


    Smiley și Pavel Bartoș au râs  pe rupte la filmări și i-au distrat  și pe colegii lor din PRO TV   (FOTOGRAFII: PRO TV)
Smiley și Pavel Bartoș au râs pe rupte la filmări și i-au distrat și pe colegii lor din PRO TV (FOTOGRAFII: PRO TV)

Mâine, Smiley şi Pavel Bartoş revin pe micul ecran, în noul sezon „Românii au talent”, la PRO TV. Click! îşi prezintă imagini inedite din culisele show-ului.

Caravana concursului a străbătut ţara în lung şi-n lat, iar la filmări sarea şi piperul a fost dată de cei doi prezentatori.

Şase orase, mii de kilometri străbătuţi, 24 de show-uri şi peste 120 de ore de filmare. Acesta este bilanţul caravanei „Românii au talent", pentru cel de-al patrulea sezon, care debutează mâine la PRO TV. În noul sezon, juraţii Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre vor putea să acorde „biletul verd" celor mai talentaţi, pentru a-i trimite direct în semifinalele live ale competiţiei.

Apucau să mănânce abia noaptea

simeon stalpnicul png

Dormeau în mașină, când făceau popasuri

simeon stalpnicul png

Ca de fiecare dată, pe lângă momentele inedite din concurs, glumele făcute de Smiley şi Pavel Bartoş au făcut deliciul la filmări. Click! vă prezintă amănuntele de culise. Simpaticii prezentatori au dormit pe unde au apucat în timpul deplasărilor prin ţară, au mâncat pe săturate bucate alese, chiar şi în meiz de noapte, pentru că abia atunci le permieta programul, au dat sute de autografe, au pescuit şi s-au maimuţirt de câte ori au avut ocazia. Imaginile alăturate vorbesc de la sine...

Au făcut concurs de pescuit

simeon stalpnicul png

Au dat sute de autografe

simeon stalpnicul png

În noul sezon, premiul cel mare rămâne acelaşi, 120.000 de euro, dar se acordă 10.000 de euro şi celui care se va dovedi cel mai original concurent.

Omul ăsta desenează cu orice parte a corpului

Prima ediție a celui de-al patrulea sezon, care va fi difuzată mâine la PRO TV, de la 20.30, prezintă o mulțime de numere în premieră absolută! Concurenții se vor mișca pe ritmuri de dans, vor cânta la linguri, își vor demonstra forța colosală sau talentul de aruncători la țintă, vor mânui păpuși sau vor încerca să ia ochii prin numere de magie.

Un moment special este cel oferit de un bărbat care poate desena cu orice parte a corpului, după cum singur a declarat. Când a intrat în scenă, în fața juraților, acesta și-a arătat talentul desenând mai întâi ceva cu mâinile, apoi a replicat tabloul folosindu-și de data aceasta picioarele. Momentul bărbatului i-a lăsat cu gura căscată pe Andra, Andi Moisescu și Mihai Petre, iar publicul aflat în sală a aplaudat cu forță talentul lui.

Ei au câştigat primele trei sezoane

În 2011, Adrian Ţuţu devenea primul câştigător al show-ului „Românii au talent". Solistul a investit premiul de 120.000 de euro în propria carieră, dar de atunci a avut doar concerte prin mall-uri.

simeon stalpnicul png

Mentalistul Cristian Gog, cel de-al doilea câştigător, o duce mult mai bine. Scamatoriile lui sunt la mare căutare, mai ales la petreceri private.

simeon stalpnicul png

Cel de-al treilea român care a plecat acasă cu trofeul este dresorul Bruno Icobeţ. Acesta ţine tot felul de cursuri şi conferinţe şi predă lecţii de educaţie canină.

simeon stalpnicul png
horoscop zilnic 1 martie jpeg
antonia sexy jpg
cub ioana ginghină png
4 front doctorita spagara jpg
cub isabela onoriu png
cub morris png
cub iuliana marciuc png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg
cub sexy teniswomen png
4 front doctorita spagara jpg
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg