Bianca Slav: «Îmi pare rău că m-am căsătorit într-un astfel de mediu» Motivul pentru care a făcut nunta


    La sfârșitul lui  septembrie, nunta  Biancăi Drăgușanu  cu Victor Slav  a fost evenimentul  monden al anului
La sfârșitul lui septembrie, nunta Biancăi Drăgușanu cu Victor Slav a fost evenimentul monden al anului

Bianca Slav a explicat în emisiunea Wowbiz de la Kanal D condiţiile în care a reluat legătura cu Adrian Cristea după nunta din toamnă cu Victor Slav.

"Cristea şi-a făcut o ambiţie din a fi cu mine... Am făcut exact ce am simţit. Relaţia mea cu Adi, în vară, era una superficială. Am vorbit la telefon şi ne-am văzut în public de două ori. Ne reproşam diverse lucruri. Eram agresivă verbal. Când am văzut că se exagerează m-am retras. În noaptea nunţii telefonul a fost la Victor şi nu puteam vorbi cu Adrian. Am vorbit cu Adi în perioada cununiei şi îmi spunea că nu trebuie să mă mărit, pentru că mă iubeşte. Mi-a urat „Casă de piatră", nu a fost ironic cu mine."

"În ziua căsătoriei, în biserică telefonul a fost la sora mea, apoi i l-am dat lui Victor. El a fost foarte relaxat. Nu am niciun cadru în care aveam telefonul în mână şi nu am schimbat cu Cristea mesaje, abia la 2-3 săptămâni. Nu am fugit cu Cristea în noaptea nunţii, era ca o fortăreaţă la nuntă plin de paparazzi. Eu la nunta mea nu m-am simţit la nunta mea. Îmi pare rău ca m-am casatorit intr-un astfel de mediu. Am semnat un contract, dar am fost analizati".

"Ne-am casatorit pentru ca am crezut ca ne va uni mai mult. Aş vrea să dau timpul înapoi şi să fac nunta pe o plajă. Relaţia mea telefonică cu Adi a reînceput la trei săptămâni de la nuntă după ce Victor şi-a dat mesaje cu Anda. Atunci au apărut primele discutii despre divort", a povestit Bianca Slav la Kanal D.

"Orice s-ar întâmpla cu Victor, pentru mine Adi Cristea nu mai există pentru mine. Nu mă văd lângă un astfel de bărbat. Am greşit faţă de soţul meu pentru că sunt o femeie slabă", a mai spus Bianca.

Ce spune Victor Slav despre mesajele dintre el şi Anda Adam

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oana Roman si Isa jpg
cub isabela onoriu png
FotoJet (2) jpg
cub raluca podea png
Shakira jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg