Incredibil! Adrian Enache i-a fost de două ori naş lui Sorin Mărcuş


    Adrian şi Iuliana  au cântat la nunta prietenului lor. Sorin şi Carmen Mărcuş  au vrut să fie cununaţi  de cele două vedete
Adrian şi Iuliana au cântat la nunta prietenului lor. Sorin şi Carmen Mărcuş au vrut să fie cununaţi de cele două vedete

Lui Adrian Enache se pare că îi place postrura de "naş". Dacă cu Iuliana Marciuc s-a logodit  în secret în Bulgaria pentru a-i fi alături lui Sorin Mărcuş când s-a cununat religios cu fosta soţie, Carmen, pe vremea când forma un cuplu cu Corina, Adrian Enache l-a însoţit din nou la altar pe milionar. 

Îi leagă o frumoasă prietenie, iar relaţia lor a avansat şi acum sunt chiar o familie. Adrian Enache şi Sorin Mărcuş au fost împreună în cele mai importante momente ale vieţii lor. Pe vremea când era căsătorit cu Corina, artistul l-a cununat pe Sorin Mărcuş cu Luminiţa , mama copilor lui.

Omul de afaceri a declarat la "Poveştiri adevărate" că Iuliana Marciuc şi Adrian Enache nu s-ar despărţi decât dacă în viaţa lor ar apărea o persoană mai specială de care să se îndrăgostească.

"Ei se înţeleg foarte bine. Se completează reciproc. Ei s-au logodit pentru a putea fi alături de mine când m-am căsătorit cu Carmen. Adrian Şi Iuliana au fost naşii noştri de suflet.

Ceea ce nu ştie nimeni este că Adrian Enache şi Corina, când erau împreună, mi-au fost naşi atunci când m-am cununat cu Luminiţa, femeia cu care am copiii", a spus afaceristul la Acasă TV.  

Survivor Romania webp
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
crima londra jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
image
image
image
image
image
image
baza jos (captura video) jpg
crima londra jpg
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
front captura jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
miri nunta jpeg