Se mărită Bianca cu Adrian Cristea? Uite ce spune Victor Slav!

Victor Slav (foto: Blitz)
Victor Slav (foto: Blitz)

Victor Slav nu mai speră într-o împăcare cu Bianca, cel puţin nu în viitorul apropiat. Prezentatorul de la Meteo a declarat că va merge mai departe cu acţiunea de divorţ. El a subliniat că Bianca nu are un termen ca să-i recâştige încrederea, ci acest lucru va trebui să se întâmple în timp.

Din punctul lui de vedere căsnicia cu Bianca a ajuns la capăt de drum. Victor Slav a explicat la emisiunea "La Măruţă" că nu mai poate merge mai departe cu soţia lui, deoarece aceasta i-a înşelat încrederea.

"Eu nu am încredere in ea, în acest fel o căsnicie nu are cum să meargă. Eu nu am cum să construiesc cu acest om. Atâta timp cât există suspiciuni şi tensiuni între noi, nu putem să avem o relaţie. Poate dacă distrugem definitiv clădirea şi reconstruim...Vreau să se înţeleagă bine. Eu nu sunt într-un conflict cu Bianca. Am vorbit chiar şi astăzi cu ea", a spus Victor Slav.

Întrebat dacă crede că Bianca se va căsători cu Adrian Cristea după divorţ, prezentatorul a spus că nu vede această posibilitate.


    Victor Slav (foto: Blitz)
Victor Slav (foto: Blitz)

"Eu nu cred că dacă noi ne impacam ea nu o să mai vorbească cu Cristea, aşa cum nu cred nici oamenii. Vreau să subliniez următorul lucru. Şi dacă va fi o femeie liberă şi nu va face asta timp de o lună, asta nu înseamnă că noi doi ne împăcăm. Nu cred în varianta de a se căsători cu Cristea, dar nu o exclud. Nu este iubirea atât de mare", a spus prezentatorul la Pro Tv. 

FotoJet (11) jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (10) jpg
front 2 (captura video) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
Alina jpeg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
horoscop 18 noiembrie jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg