Nevasta lui Strunilă ţine casa şi copilul. El se distrează!

13 februarie 2014
article img
Oana şi Octavian Strunilă sunt căsătoriţi din 2009

Au pozat mereu în familia perfectă, însă pozele apărute în presă în urmă cu o săptămână nu-i fac deloc cinste lui Octavian Strunilă. Chiar şi aşa, soţia Oana a trecut rapid peste „scăpările" actorului. Balerina este o familistă convinsă, iar vizitele soţului prin cluburi sau la masaj erotic nu au reuşit să le clatine deloc căsnicia.

Cine nu şi-ar dori o aşa soţie model? Prins "în ofsaid", în urmă cu o săptămână, Octavian Strunilă (32 de ani) a reuşit să-i intre rapid în graţii nevestei, asta după ce ziariştii l-au surprins în miezul zilei când mergea să se "detensioneze" la un salon erotic. Mai mult, actorul a fost fotografiat weekendul trecut într-un local din Centrul Vechi. El a petrecut cu două domnişoare până-n zori, în timp ce soţia şi cei doi copii îl aşteptau acasă. Şi când mulţi credeau că sunt probleme în paradis, nevasta actorului a dovedit contrariul. Femeia nu a făcut crize de gelozie şi nici nu a umflat-o plânsul.

Oana Strunilă a fost foarte grijulie cu fetiţa lor, Maria (4 ani)

article img

Cele două au mers şi la cumpărături, la un supermarket de lângă bloc

article img

Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute pe Oana în timp ce se plimba liniştită cu fetiţa ei. Pe chipul balerinei se putea citi orice, mai puţin supărare. După ce a avut grijă ca micuţa Maria (4 ani) să coboare din maşină şi să nu-şi murdărească costumul fistichiu, cele două au intrat într-un magazin. Au făcut câteva cumpărături, iar Maria a fost răsplătită cu dulciuri pentru cuminţenie.

Zâmbitoare, Oana a plecat spre casă, unde o aştepta şi celălalt copil al cuplului, băieţelul Sasha (2 ani). Se pare că dragostea pentru cei doi copii dar şi cei patru ani de căsnicie au fost principalele motive pentru care Oana a închis ochii la "ieşirile" lui Tavi al ei. "Eu sunt foarte fericită cu soţul meu, iar copiii mă fac şi mai fericită. Nu citesc presa şi nici nu mă interesează zvonurile care apar despre soţul meu. Eu nu vorbesc cu el de­spre masaje erotice sau alte prostii. Avem lucruri mai importante de discutat", ne-a declarat telefonic nevasta lui Octavian Strunilă.

A pierdut casa şi riscă să se aleagă şi cu conturile blocate

Din necaz în necaz. Aşa o tot ţine de ceva vreme Octavian Strunilă. La sfârşitul anului trecut, tânărul actor a rămas fără casă din cauza datoriilor la bănci. Apartamentul pe care îl avea în Calea Vitan a fost scos la licitaţie, din cauza unui credit neachitat, de 75.000 de euro, şi are de luni bune un nou proprietar. Când s-a văzut fără casă, Strunilă nici nu a vrut să mai audă de plata întreţinerii şi aşa s-a ales cu un nou proces, pe care Asociaţia de Proprietari l-a şi câştigat de curând.

Pentru că tot nu vrea să dea banii, 2.000 de lei, foştii lui vecini vor acum să-l execute silit şi să-i blocheze conturile. Şi cum o problemă nu vine niciodată singură, Strunilă are mari bătăi de cap şi cu afacerea sa. Click! a dezvăluit că tânărul a renunţat să mai predea lecţii de actorie deoarece nu mai avea cursanţi la şcoala sa de dans şi actorie, deschisă în 2011, împreună cu soţia sa. (Adina Bucur)

EXCLUSIV Strunilă, vecinii îţi vor bloca toate conturile!

Octavian Strunilă a dat chix şi cu şcoala de actorie

EXCLUSIV! Octavian Strunilă, dat afară din casă din cauza datoriilor!