O cântăreaţă de la noi a pozat ca Rihanna


    Rihanna
Rihanna

E frumoasă, talentată şi a devenit idolul tuturor puştoiacelor. Rihanna a fost model pentru cântăreaţa Yssa, la o şedinţă foto.

Alintată ''Rihanna de România'' de către Crina Mardare, Yssa pare mai hotărâtă ca niciodată să calce pe urmele divei originare din Barbados. Tânăra artistă a lăsat inhibițiile deoparte și s-a lăsat fotografiată în ținute provocatoare afișând o imagine ce amintește de transformarea Rihannei ''good girl gone bad'' (n. red. fata bună a devenit rea). Mai mult, Yssa nu a rezistat tentaţiei şi a pozat chiar în câteva ipostaze ca şi idolul ei.

wrfet
wrfet

Ea a încercat să refacă o imagine celebră în care Rihanna s-a lăsat imortalizată de binecunoscutul fotograf al vedetelor, Terry Richardson, într-un pictorial pentru prestigioasa publicație americană „Rolling Stone". Fără doar și poate, Yssa, pe numele real Isabela Ilie, s-a transformat dintr-o puştoiacă într-o adevărată divă sexy și pregătește de zor lansarea noului ei single, produs de F.Charm şi Matteo, ce va fi lansat în curând și cu care promite să spargă toate topurile.

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
Prințul Harry jpg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub adriana iliescu și eliza png
mihai bendeac jpg
horoscop bani jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg