VIDEO EXCLUSIV Bianca, supusă unei operaţii în premieră în România. Prin ce a trecut ca să scape de vânătăile de pe picioare!


    Bianca
Bianca

La Budapesta a fost supusă unei intervenţii chirurgicale sub anestezie generală pentru a-şi corecta echimozele de la picioare, iar în România a stat doar zece minute în cabinetul medicului estetician pentru a rezolva aceeaşi problemă. Bianca Drăguşanu s-a operat joi seară la la clinica doctorului Abu Bakr Kasem.

Şi-a luat inima în dinţi şi a făcut prima intervenţie la picioare, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Bianca Drăguşanu a fost supusă unei operaţii în premieră în România pentru a-şi corecta echimozele inestetice de la picioare, dar şi pentru a scăpa de disconfortul creat de acestea.

simeon stalpnicul png

Aparent complicată, intervenţia s-a încheiat în doar câteva minute. Pacientei i-a fost injectat un "cocktail" special de substanţe, între care conţine şi aminoacizi, cu efect de regenerare şi de refacere a leziunilor.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

"Este vorba despre un plan terapeutic local. Aceasta a fost doar prima şedinţă, iar Bianca a beneficiat în premieră în România de această tehnică. Totul a decurs fără probleme.

Substanţele au rolul de a întineri tegumentul, iar intervenţia cu laserul a făcut ca echimozele să se decoloreze vizibil. Efectul este unul pe termen lung, însă vindecarea în sine va fi un proces complex, pentru că tratamentul se face în şedinţe repetate", ne-a explicat dr. Abu Bakr Kasem.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Încântată de rezultat, dar mai ales de faptul că a plecat pe picioarele ei din clinică, a fost şi pacienta, căreia nu i-a venit să creadă că vânătăile au dispărut ca prin minune.

"Am simţit mici înţepături. Sunt mai mult decât emoţionată. Nu-mi vine să cred că pielea arată atât de bine. Nici urmă de vânătăi, cel puţin acum pe moment. Sunt curioasă să văd ce se întânplă în continuare", ne-a spus Bianca Drăguşanu.  

simeon stalpnicul png

Roşcata va trece pragul cabinetului medicului estetician şi în următoarele trei săptămâni, când şi-a programat deja şedinţe cu laser la nivelul picioarelor. Tratamentul o costă pe roşcată aproximativ 2000 de euro.

Bianca Drăguşanu s-a ales cu probleme la membrele inferioare după ce a încasat bătăi repetate de la fostul iubit, Coco Păun. Roşcata a mărturisit că bărbatul i-a strivit practic picioarele în urma scandalurilor pe care cei doi le-au avut.

cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub andreea esca png
Survivor Romania webp
cub kassandra rotariu png
pexels Horoscop 3 noiembrie
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
cub anamaria prodan png
image
image
image
image
image
image
matreata jpg
Un ofițer de poliție din Londra, violator în serie: David Carrick FOTO Profimedia
Romania moneda euro bancnota zona euro FOTO Shutterstock
castelul bran foto Travelminit
test iq jpg
baza jos (captura video) jpg