Ovi şi-a anulat concerte, Paula se învoieşte de la facultate


    Pe 1 Martie, Paula şi Ovi vor participa la  selecţia naţională Eurovision, asta în cazul  în care trec de preselecţia din 19-20 februarie
Pe 1 Martie, Paula şi Ovi vor participa la selecţia naţională Eurovision, asta în cazul în care trec de preselecţia din 19-20 februarie

Succesul din 2010, de la Oslo, acolo unde au obţinut locul al treilea, le-a dat aripi şi pentru Copenhaga. Aşadar, Paula Seling şi Ovi s-au înscris din nou la Eurovision, de data aceasta cu piesa ”Miracle”.

De ce împreună, ne explică chiar Ovi: "Există o zicală în limba engleză: «never change a winning team» (să nu schimbi niciodată o echipă învingătoare)".

Cei doi cred mult în "Miracle", pe care o consideră mai bună decât "Playing with fire". Dar iată că participarea la Eurovision vine şi cu câteva sacrificii. "Am fost nevoit să renunţ la două contracte în Norvegia, pe care le aveam în această perioadă. Am preferat să rămân în ţară pentru că sunt multe lucruri de pus la punct. Alături de Paula şi Radu (soţul ei) am redeschis caietul de sarcini şi le-am luat pe toate la rând: concept de show, repetiţii, promo, vestimentaţie etc.", ne-a povestit Ovi.

"Eu voi fi nevoită să mă învoiesc de la şcoală", îl completează Paula. Pe lângă pregătirea vocală şi scenică, cei doi vor să fie şi într-o formă fizică cât mai bună. "Personal, am dat sala pe pădurea din spatele complexului unde locuiesc şi mă bucur de ea cât pot de des, făcând jogging", spune Ovi. Însă Paula nu mizează doar pe sport, ci şi pe o alimentaţie sănătoasă. "În general am un stil de viaţă sănătos, care include o alimentaţie corectă şi mult sport", afirmă Paula.

N-ai fi crezut asta despre Paula Seling: e o artistă consacrată, dar a luat o decizie neaşteptată

Paula Seling şi Ovi au susţinători internaţionali

cub theo rose png
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
cub claudia pavel cream png
horoscop jpg
Jorge la Survivor (1) jpg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
roxana hulpe colaj jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 februarie sfantul simeon doxologia jpeg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
rate marite jpg
fototapet steag sua 15514 jpg
16x9   theodor andrei jpg
guineea jpg